Saturday, March 17, 2012

Το μεγάλο come back



Η Πέγκυ Ζήνα απαρνήθηκε για λίγο την κούνια ...και την πριγκίπισσά της Ηλέκτρα,
όπως θα βαπτιστεί η κορούλα της, και στήθηκε γεμάτη δημιουργική διάθεση απέναντι στις κάμερες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου για τις ανάγκες του νέου video clip της.



Η δημοφιλής τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του νέου της video clip -που έγιναν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»- για το τραγούδι «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Γιώργου Σαμπάνη.



Το συγκεκριμένο τραγούδι μαζί με τα «Είχα πει θα φύγω» και «Είχα πει εγώ θα τραγουδήσω» πρόκειται να συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ της Πέγκυ Ζήνα, που θα κυκλοφορήσει μετά το Πάσχα.



Η τραγουδίστρια, πιο σέξι από ποτέ και έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Στο video clip είναι ντυμένη με μια δημιουργία της Ελενας Βορρέα, ενώ τα μαλλιά της έχει επιμεληθεί ο Στέφανος Βασιλάκης και το make up η Ρούλα Σταματοπούλου.



Αυτή την περίοδο η Πέγκυ Ζήνα κάνει καθημερινά εντατικές πρόβες για τις εμφανίσεις της με την Πάολα στο «Θέα» της παραλιακής, όπου το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Μαρτίου. Παράλληλα βρίσκεται αρκετές ώρες στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ.



Όσον αφορά την κορούλα της τραγουδίστριας, στις 8 Μαρτίου έγινε πέντε μηνών και η Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας έχουν αποφασίσει να τη βαφτίσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, με νονό τον Ηλία Ψινάκη.




24wro






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment