Saturday, March 24, 2012

Είδαμε την παρουσίαση των συλλογών Conscious Collection και Fashion against Aids


Είδαμε πρώτοι την παρουσίαση των συλλογών Conscious Collection και Fashion against Aids του H&M
Το αγαπημένο μας megastore φόρεσε τα καλοκαιρινά του...









Το H&M μύρισε άνοιξη και μας υποδέχτηκε στο πιο όμορφο μαρτιάτικο σκηνικό. Με αφορμή την παρουσίαση των δύο ολοκαίνουργιων συλλογών της, η αγαπημένη μας εταιρεία ξεδίπλωσε τα νέα της σχέδια και μας εντυπωσίασε για άλλη μία φορά. Η Conscious είναι μία αποκλειστική συλλογή που εμπνέεται από το κόκκινο χαλί και το στυλ των star φτιαγμένη από εναλλακτικά ανακυκλώσιμα υλικά, όπως το βιολογικό βαμβάκι, η βιολογική κάνναβη και ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας.



Μάξι τουαλέτες, ξώπλατα φορέματα και εμπριμέ print συνθέτουν το παζλ της πιο λαμπερής σειράς τωνH&M που φέρει αειφόρο χαρακτήρα δείχνοντας οικολογική ευαισθησία και μοναδικό γούστο. Φυσικά, εκτός από την Exclusive Conscious υπάρχουν και ρούχα για κάθε περίσταση τόσο για τη γυναικεία, όσο και για την αντρική γκαρνταρόμπα. Τουνίκ πουκαμίσες, αμάνικα φορέματα, βαμβακερές εσπαντρίγιες και άλλα πολλά δείχνουν πόσο σημαντική είναι για την H&M η αειφορία.



Στην Ελλάδα, η συλλογή Conscious Collection θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Η&Μ από τις 12/04.





Η συλλογή Fashion Against Aids διατίθεται για πέμπτη συνεχή φορά προκειμένου να περάσει το μήνυμα «ασφαλές σεξ», να ενημερώσει τους νέους σχετικά με το Aids και να συγκεντρώσει πόρους, καθώς το 25% των πωλήσεων θα διατεθεί σε διεθνή προγράμματα ενημέρωσης. Διεθνείς καλλιτέχνες και εικονογράφοι δημιούργησαν κομμάτια γεμάτα από χρώμα, μοτίβα και πρωτοτυπία. Ρούχα με έθνικ επιρροές, σκισμένα τζιν σορτσάκια, στρογγυλά hippie γυαλιά, πολύχρωμες θήκες για κινητά, μαορί τυπώματα και αποκαλυπτικά μπουστάκια στις πιο προσιτές τιμές.





H συλλογή Fashion Against Aids θα είναι διαθέσιμη από τις 26/04 στα καταστήματα Η&Μ, ενώ η αντρική συλλογή FAA θα διατίθεται μόνο στο κατάστημα της Ερμού 54.
queen



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment