Sunday, March 25, 2012

Δύο μητέρες κανόνισαν καβγά μέσω Facebook

Δύο μητέρες κανόνισαν καβγά μέσω Facebook
Δύο μητέρες από την Αγγλία, η 25χρονη Joanna McVey και η 30χρονη Lorraine Couper...


κανόνισαν μέσω του Facebook να λύσουν τις διαφορές του κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Dunblane, λίγο μετά αφού είχαν αφήσει τα παιδιά τους στο σχολείο.



Η Couper προειδοποίησε την McVey ότι θα φέρει μαζί της ένα όπλο τύπου AK47.



Το δικαστήριο Stirling Sheriff ενημερώθηκε πως ο καβγάς έλαβε τελικά χώρα στις 9.00 π.μ. κοντά στο σχολείο των παιδιών τους.



Η διαφορά ξεκίνησε, όταν οι δύο μητέρες διαφωνούσαν για το ποιους θα έπρεπε να προσκαλέσει η McVey, σε ένα πάρτι που θα διοργάνωνε.



Οι δύο μητέρες πιάστηκαν τελικά στα χέρια, λίγα λεπτά αφού είχαν αφήσει τα παιδιά τους στο σχολείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αμφότερες. Η McVey ισχυρίστηκε ότι χτυπήθηκε σοβαρά στο πρόσωπο με μια αλυσίδα σκύλου.



Μετά το καβγά, και οι δύο μητέρες κρίθηκαν ένοχες. Ωστόσο, ύστερα από τη πρώτη δίκη, ένοχη κρίθηκε μόνο η McVey, καθώς ήταν εκείνη που προκάλεσε το καβγά και χρησιμοποίησε την αλυσίδα σαν όπλο.



Η εισαγγελέας Emma Whyte δήλωσε στο δικαστήριο: «Το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου, η κ. Couper βρισκόταν στο σπίτι της και προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η κατηγορουμένη βρισκόταν στην ακριβώς ίδια κατάσταση. Η κ. Couper ήταν θυμωμένη με τη κατηγορουμένη, επειδή η δεύτερη δεν κάλεσε, σε πάρτι που διοργάνωνε, έναν κοινό φίλο. Η συζήτηση άρχισε να θερμαίνεται».



«Την επόμενη ημέρα, η κατηγορουμένη προκάλεσε τη κ. Couper να λύσουν τις διαφορές τους σε καβγά, σε μία πλατεία. Η κ. Couper αρνήθηκε να τσακωθεί μαζί της στη πλατεία. Λίγο καιρό αργότερα, η κατηγορουμένη προσέγγισε τη κ. Couper και προκλήθηκε ο καβγάς».



Η McVey, από το Περτσάιρ της Αγγλίας, παραδέχτηκε ότι στις 14 Δεκεμβρίου συμπεριφέρθηκε με άναρχο τρόπο, προκάλεσε τη Couper σε καβγά, συμμετείχε στο καβγά και διέπραξε παράβαση της δημόσιας ειρήνης.
24ωρο



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment