Tuesday, March 13, 2012

Τι πήγες κι έκανες βρε Gerard;


Τι πήγες κι έκανες βρε Gerard;Ο Gerard Butler δεν είναι τελικά ο «κύριος» που πιστεύαμε πως ήταν..
.Η αλήθεια είναι πως όταν ακούς τη λέξη «gentleman» ο Gerard Butler δεν είναι και από τα πρώτα άτομα που σου έρχονται στο μυαλό. Το χιούμορ, η γοητεία και ο διακριτικός του χαρακτήρας, όμως, μας έκαναν να τον συμπαθήσουμε και με το παραπάνω όλον αυτό τον καιρό που τον ξέρουμε, με αποτέλεσμα να κρατά μια υψηλή θέση στην εκτίμησή μας. Ε, όχι πια.



Και αυτό γιατί ο 42χρονος Σκωτσέζος κατάφερε να βάλει την υπογραφή του στην κλισέ φράση «όλοι οι άντρες είναι ίδιοι», μια φράση που δεν ασπαζόμαστε ούτε για πλάκα αλλά μ' αυτά και μ' αυτά θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε.



Ο Butler λοιπόν, σύμφωνα με μια έγκυρη είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα, διατηρούσε πριν κάποιο, όχι και τόσο μακρινό, καιρό σχέση με μια ανερχόμενη και πολύ διάσημη νεαρή ηθοποιό, με αποτέλεσμα να διαλύσει τον γάμο της.



Η πηγή λέει: «Ήταν μια πολύ έντονη σχέση. Αυτή είχε πολύ δυνατά συναισθήματα για τον Gerard, παρά το γεγονός πως ήταν νιόπαντρη εκείνη την περίοδο. Αντάλλασαν ερωτικά μηνύματα, emails και τηλεφωνήματα συνέχεια και αυτή ήταν διατεθειμένη να τα παρατήσει όλα για τον όλα για τον Gerard».



Οι λεπτομέρειες θέλουν το παράνομο ζευγάρι να συναντιόταν στο ξενοδοχείο του ηθοποιού όταν αυτός βρισκόταν στο Los Angeles, μέχρι που κάποια στιγμή ο άντρας της νεαρής ηθοποιού ανακάλυψε την απιστία της και τότε αυτή τον παρακάλεσε να μην χωρίσουν.



«Είπε στον άντρα της πως θα τελείωνε τη σχέση της με τον Butler και αυτός συμφώνησε να της δώσει άλλη μια ευκαιρία. Ωστόσο η παράνομη σχέση τους συνεχίστηκε και ήταν αυτή που τελικά κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου», είπε η πηγή. Το τέλος, όμως, δεν ήταν τόσο ευτυχές για την ίδια «Πίστευε πως ο Gerard ήθελε να είναι σε σχέση μαζί της, αλλά έπειτα ανακάλυψε πως έβλεπε και άλλες γυναίκες και δεν ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής μαζί της σχετικά με όσα συνέβαιναν στη ζωή του».



Τότε η νεαρή ηθοποιός, που είναι και μοντέλο, άρχισε να τηλεφωνεί συνεχώς στον Butler μέχρι που αυτός άλλαξε νούμερο τηλεφώνου και η επαφή τους διακόπηκε εντελώς όταν αυτός αποφάσισε να μπει στην κλινική Betty Ford για να θεραπευτεί από την εξάρτησή του από τα παυσίπονα. Από τότε ο Butler έχει προχωρήσει τη ζωή του, ενώ εκείνη προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ ενός διαζυγίου και της ανατροφής ενός παιδιού (από προηγούμενη σχέση της).



Μπράβο Gerard, άξιος.



queen


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment