Sunday, March 11, 2012

Μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω Internet;




Τελικά μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω internet; Με ποιους τρόπους;

Τι απάτες υπάρχουν και τι θα πρέπει να προσέχουμε; Δείτε όλα τα σχετικά!






Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω Internet.

Το πρόβλημα είναι όμως ότι παιζονται πολλά, και φυσικά θέλει ..

αρκετή δουλειά. Σκεφτείτε κάτι σαν επένδυση: επενδύετε χρόνο και στο μέλλον πληρώνεστε.



Ας τα χωρίσουμε σε περιπτώσεις, για να τα δούμε πιο ξεκάθαρα.



Σημείωση: σας παραθέτω τρόπους τους οποίους έχω δοκιμάσει και έχω ψάξει πολύ. Σας παρουσιάζω τα γεγονότα από προσωπική μου εμπειρία. Φυσικά, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να βγάλετε λεφτά οι οποίοι μου διαφεύγουν ή δεν γνωρίζω.





1η περίπτωση: Διαδικτυακός τζόγος κάθε είδους



Αν και δεν έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο κομμάτι, ο κανόνας είναι ένας: μακριά! Ακόμα και να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να έχουμε ένα στανταρ εισόδημα. Επίσης, σε βάθος χρόνου σίγουρα θα βγούμε χαμένοι, αλλά παράλληλα θα μας δημιουργηθεί ενθουσιασμός και θα μπούμε σε έναν κύκλο χασούρας και απραξίας στη ζωή μας.

Αξίζει: ΟΧΙ

Απάτη: ΝΑΙ







2η περίπτωση: HYIPs, Autosurfs



Είναι ίσως απτις πιο απατεωνίστικες μεθόδους για να βγάλετε χρήματα. Ουσιαστικά δίνετε τα λεφτά σας σε απατεώνες που υποτίθεται πως επενδύονται και σας επιστρέφουν μετά από κάποιες μέρες σε δόσεις το ποσό σας συν κάποιο κέρδος. Αλλά το 99% κάνουν αρπαχτές και φεύγουν με τα λεφτά σας. Οπότε το παιχνίδι παίζεται στο timing: να καταφέρετε να "επενδύσετε" και να πάρετε τα λεφτά σας πριν την σκαπουλάρουν.

Αξίζει: ΟΧΙ

Απάτη: ΝΑΙ





3η περίπτωση: PTR, PTC sites



Σας πληρώνουν για να διαβάζετε emails. Ουσιαστικά, εταιρίες πληρώνουν σε αυτούς ένα ποσό για να διαφημιστούν, και αυτοί με τη σειρά τους έχουν εσάς για να βλέπετε τα emails. Δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί πρέπει να σπαταλήσετε πολύ χρόνο για λίγα σεντς. Αφήστε που πολλοί μπορεί να μην σας πληρώσουν, ή στην αρχή να σας πληρώσουν και μετά να σταματήσουν, ενώ θα έχετε μαζέψει ένα μεγάλο ποσό.

Αξίζει: ΟΧΙ

Απάτη: ΝΑΙ





4η περίπτωση: Συμπλήρωση Online Surveys (ερευνών-ερωτηματολογίων)



Υπάρχουν εταιρείες που σας προσλαμβάνουν και καλά να συμπληρώνετε μικρές έρευνες σαν ερωτηματολόγια και σας πληρώνουν με κάθε survey που ολοκληρώνετε. Πολύ απατεωνιά και εκεί: είτε δεν υπάρχουν ερωτηματολόγια, είτε δεν σας δίνουν λεφτά αλλά πόντους για να τους εξαργυρώσετε σε έκπτωση για αγορά ενός προϊόντος, είτε σας αναγκάζουν να πληρώσετε και από πάνω για να δείξετε πως είστε σοβαρά διατεθιμένος να ασχοληθείτε, είτε, είτε, η ουσία; Μηδέν!

Αξίζει: ΟΧΙ

Απάτη: ΝΑΙ





5η περίπτωση: Forex Trading



Υπάρχουν εταιρίες που παίζουν με τις ισοτιμίες παντώς τύπου: μέχρι και χρυσού. Το θέμα όμως εδώ είναι ότι θα πρέπει να ρισκάρετε μεγάλα κεφάλαια, αν θέλετε να βγάλετε λίγα χρήματα και για να μην έχετε και χασούρα θα πρέπει να ασχολήστε πάρα πολύ. Παράλληλα δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα κερδίζετε, μιας και πολύ εύκολα μπορείτε να χάσετε. Δεν αξίζει τον κόπο.

Αξίζει: ΟΧΙ

Απάτη: ΟΧΙ







6η περίπτωση: Αγορά προϊόντων (πχ e-books) που σας υπόσχονται ότι θα βγάλετε πολλά λεφτα



Υπάρχουν εκεί έξω προϊόντα όπως πχ e-books, videos, που κάποια τα αγοράζετε φθηνά και κάποια άλλα τα χρυσοπληρώνετε. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα τίποτα, μιας και για να καταφέρετε να βγάλετε χρήματα θα πρέπει να κάνετε αρκετό κόπο, το μόνο που αξίζει σε αυτά, είναι να σας δώσουν κάποιες πληροφορίες που δεν φανταζόσασταν και μετά να κάνετε κάτι μόνοι σας, βάσει των πληροφοριών αυτών. Παρεπιπτόντως, αυτοί που σας υπόσχονται ότι θα βγάλετε πολύ χρήμα, αυτοί οι ίδιοι, βγάζουν λεφτά ΜΟΝΟ από σας που αγοράζετε τα βιβλία τους!

Αξίζει: ΟΧΙ

Απάτη: ΟΥΤΕ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΧΙ





7η περίπτωση: Clickbank και προώθηση προϊόντων



Η εταιρεία αυτή έχει χιλιάδες προϊόντα που κατασκεύασαν άλλοι. Εσείς λοιπόν, προωθείτε αυτά τα προϊόντα και βγάζετε ένα ποσοστό. Αν και όντως θα πληρωθείτε αν τα καταφέρετε, υπάρχει το εξής θέμα: για να καταφέρετε να βγάλετε χρήματα, θα πρέπει να καταφέρετε να μεταπουλάτε προϊόντα της. Για να καταφέρετε να μεταπουλήσετε 1-2 προϊόντα, θα πρέπει πχ να έχετε μια ιστοσελίδα με χιλιάδες επισκέπτες. Οπότε, αν και έχουμε το προϊόν, μας λειπει το μέσον. Αν είχαμε το μέσον (την ιστοσελίδα με 1000άδες επισκέπτες), θα μπορούσαμε με πολύ καλύτερες μεθόδους να βγάλουμε χρήματα.

Αξίζει: ΟΧΙ

Απάτη: ΟΧΙ





8η περίπτωση: Να γίνετε Freelancers



Εδώ, μπορείτε να γραφτείτε σε μία εταιρεία freelancing, αν είστε ικανοί να παρέχετε κάποιες υπηρεσίες (κατασκευή γραφικών, προγραμματιστικά, κλπ). Το πρόβλημα είναι λίγο στην αρχή, μέχρι να αποκτήσετε θετικές αξιολογήσεις. Μέχρι τότε θα βγάζετε λίγα και αραιά και που θα αναλαμβάνετε δουλειές. Μετά όμως καλυτερεύουν τα πράγματα. Ακόμα και σε διάφορα forums, πολλοί ζητάνε ακόμα και να τους γράψετε κάποια κείμενα για τις ιστοσελίδες τους και σας πληρώνουν.

Αξίζει: ΝΑΙ

Απάτη: ΟΧΙ





9η περίπτωση: Συνεισφέρετε χρόνο για να βοηθήσετε την ανάπτυξη κάποιας ιδέας



Είναι πολλοί οι οποίοι χρειάζονται άτομα που έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσουν, στο να τους βοηθήσουν να κάνουν κάποια δουλειά. Θα βρείτε σε φορουμς πολλά τέτοια. Η πληρωμή μπορεί να είναι χαμηλή πολλές φορές, αλλά μπορείτε να αποκομίσετε κι άλλα καλά: γνωριμία, να σας βοηθήσει κι αυτός κάπου (πχ να σας διαφημίσει το site σας), κλπ

Αξίζει: ΝΑΙ

Απάτη: ΟΧΙ





10η περίπτωση: Κατασκευή Blog - Website



Φτιάξτε το δικό σας site ή αν δεν έχετε τις γνώσεις, κάντε ένα blog. Βάλτε μέσα ενδιαφέροντα πράγματα με τα οποία ασχολείστε και μπορείτε να προσφέρετε γνώση και να το ενημερώνετε συχνά. Απαιτεί αρκετή δουλειά και υπομονή. Σε βάθος χρόνου αν είναι όλα εντάξει και ασχολήστε, θα αρχίσει να φέρνει καρπούς. Θα βάλετε διαφημίσεις και αν έχετε αρκετό κόσμο, κάποιοι θα πατάνε στις διαφημίσεις αυτές και θα πληρώνεστε από τις διαφημιστικές εταιρείες.

Αξίζει: ΝΑΙ

Απάτη: ΟΧΙ





11η περίπτωση: Βγάλτε 3000 ευρώ από το σπίτι σας και τον υπολογιστή σας



Σας υπόσχονται να βγάλετε τόσα χρήματα "αράζοντας". Το θέμα όμως είναι ότι θα μπείτε σε τέτοιο λούκι για βλακείες στην ουσία, και δεν πρόκειται να βγάζετε λεφτά ούτε καν για χαρτζιλίκι. Πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο να μάθετε περί τίνος πρόκειται από την αρχή, γιατί αν ξέρατε δεν θα σας ενδιέφερε. Οπότε τι κάνουν: σας πιπιλάν το μυαλό με μερικές φωτογραφίες από βίλλες, ακριβά αμάξια, κλπ και με μια καλή προπαγάνδα, ώστε να σας "μαλακώσουν" υποσυνείδητα(αμερικανόφερτο) και να δεχτείτε πιο εύκολα να απασχοληθείτε με αυτές τις βλακείες.

Αξίζει: ΟΧΙ

Απάτη: ΝΑΙ





Προσοχή: Να ξέρετε πως κανένας δεν χαρίζει λεφτά.

Κι αν χαρίζει, με κάποιον τρόπο θα βγάλει κέρδος εις βάρος σας.

Μην είστε θύματα, ότι και να δείτε, ψάξτε στο google να δείτε γνώμες άλλων.



Αλλά το βασικότερο και πιο σίγουρο: ΔΟΥΛΕΨΤΕ!!! Μην περιμένετε το μάνα εξ' ουρανού!

Ψάξτε, δοκιμάστε, βρείτε την ιδέα, ΥΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ, βοηθήστε άλλους, βοηθηθείτε, να είστε ειλικρινείς και όχι απατεώνες, ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ, ΔΟΥΛΕΨΤΕ!

και μπορεί να κάνετε την καλή :)



Αν πιστεύετε ότι δεν "το έχετε" το internet, τουλάχιστον, δεν χρειάζεται να βγάλετε χρήματα μέσω internet, μπορείτε να βρείτε χίλιους δυο τρόπους να βγάλετε στην πραγματική ζωή!



Όλα είναι στο μυαλό:

το θέμα είναι, πόσο το λειτουργούμε,

είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε;



Το internet είναι απλά ένα μέσο, όπως και η πραγματική ζωή.



Αν είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε, το μέσο είναι δευτερεύον...



Είμαστε όμως; Ή νομίζουμε ότι είμαστε...





Καλή επιτυχία!

coolweb











ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment