Friday, March 16, 2012

Απίστευτες ιστορίες εν αναμονή του iPad 3




Απίστευτες ιστορίες εν αναμονή του iPad 3

Στην αγορά αρχίζει από σήμερα να διατίθεται το νέο iPad και οι φανατικοί της Apple σε όλο τον...


κόσμο δεν δίστασαν να περάσουν μερόνυχτα στο δρόμο, έξω από τα καταστήματά της, για να εξασφαλίσουν τη νέα εξελιγμένη ταμπλέτα.



Στη Regent Street στο Λονδίνο έχει σχηματιστεί ουρά από ανθρώπους που βρίσκονται εκεί εδώ και πέντε (!) ημέρες.



«Το iPad είναι το καλύτερο προϊόν του 2011, δεν θα βγουν άλλα έως το 2013 κι έτσι μου αρέσει που περιμένω στην ουρά, μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα της Apple», δηλώνει ένας 21χρονος.











Ο 18χρονος φίλος του περιμένει δίπλα του από το… Σάββατο! «Ήθελα να είμαι ένας από τους πρώτους που θα το πάρουν στα χέρια τους», είπε. «Μερικές φορές είναι δύσκολο τη νύχτα, κάνει πραγματικά πολύ κρύο αλλά θα είναι τέλεια όταν θα κρατάω θριαμβευτικά το iPad στα χέρια μου».



Η τιμή του νέου iPad κυμαίνεται από 399 έως 659 λίρες.



Παρά τον ανταγωνισμό από αντίπαλους που κυκλοφόρησαν φθηνότερες ταμπλέτες, το iPad παραμένει ο πιο δημοφιλής υπολογιστής-ταμπλέτα. Η Apple έχει πουλήσει περισσότερα από 55 εκατομμύρια iPad από την αρχή της κυκλοφορίας τους, το 2010, εκ των οποίων 40 εκατομμύρια πέρσι.











Στην ουρά υπάρχουν και κάποιοι που δεν τον ζουν αυτό για πρώτη φορά. Ο 22χρονος Χάρι είχε ξενυχτήσει με τη φίλη του στο δρόμο και για το iPad 2. «Περάσαμε τόσο ωραία την τελευταία φορά που περιμέναμε, που αποφασίσαμε να τον κάνουμε ξανά. Έχω όμως εξαντληθεί, κοιμήθηκα μόλις 45 λεπτά.



Η φίλη του δεν σκοπεύει να αγοράσει iPad για την ίδια αλλά περιμένει στην ουρά για μία φίλη της! «Μπήκα στον πειρασμό αλλά… αν είχα 500 λίρες να διαθέσω θα το σκεφτόμουν», είπε.











Ο 16χρονος Νόα ήταν τέταρτος στην ουρά αλλά κάποιος του έδωσε 300 λίρες για να μετακινηθεί πιο πίσω! «Αξίζει τον κόπο. Είμαι 18ος οπότε και πάλι θα είμαι από τους πρώτους που θα το πάρει. Πρόκειται ούτως ή άλλως να το πουλήσω και ν κερδίσω έξτρα λεφτά», είπε.



Δεν είναι μόνο στη Βρετανία που παρατηρούνται τα φαινόμενα αυτά, παρόμοιες ουρές σχηματίστηκαν σε καταστήματα της Apple στη Γαλλία και τη Σιγκαπούρη αλλά και αλλού.







Αλλά εκείνος που ήταν πραγματικά ο πρώτος που απέκτησε το νέο iPad είναι ένας 34χρονος που το αγόρασε τα μεσάνυχτα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.



Το νέο iPad κυκλοφορεί σήμερα σε δέκα χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, της Σιγκαπούρης, της Γαλλίας και της Βρετανίας.




24wro






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment