Thursday, March 22, 2012

Nέα hot κραγιόν της Άνοιξης

Αυτή την Άνοιξη, εμείς τα κορίτσια μοιράζουμε φιλιά σε όλες τις αποχρώσεις
: φλογερά κόκκινα, κοριτσίστικα ροζ, μυστηριώδη και σκοτεινά μοβ, pop cultured πορτοκαλί!

Αρχικά τα είχαμε δει στα catwalks πολύ καιρό πριν.

Ευτυχώς, ο καιρός περνά γρήγορα και μόλις έφτασε η ώρα να κάνουμε αυτές τις φωτογραφίες εικόνα.....



που βλέπουμε στον καθρέφτη μας.

Το task ήταν το εξής: να βρούμε στα καταστήματα ακριβώς τις ίδιες αποχρώσεις κραγιόν που είδαμε να ντύνουν τα χείλη των μοντέλων στα fashion shows της Άνοιξης του 2012. Και τα βρήκαμε!

Anna Sui



Στο show της Anna Sui αποδείχθηκε ότι το σκούρο κόκκινο κραγιόν ταιριάζει τέλεια και με μαυρισμένη επιδερμίδα, αρκεί όμως να διατηρήσεις τα μάτια σου πιο ήπια βαμμένα!

Το κραγιόν που σου δίνει αυτό το αποτέλεσμα: Rouge Interdit no 06, Givenchy.

Dona Karan



Εδώ, το πρόσωπο είναι ένας άχρωμος καμβάς, με εξαίρεση κάποιες γωνίες που έχουν δώσει βάθος και οι λάμψεις κυρίως στην κορυφή της μύτης. Τα μάτια είναι αμακιγιάριστα, χωρίς καν μάσκαρα. Αυτό γίνεται για να κλέψουν τα χείλη ακόμη περισσότερο την παράσταση.

Tip: τα χείλη εδώ έχουν ένα ντεγκραντάρισμα. Για να πετύχεις το αντίστοιχο effect κάνε ένα χοντρό περίγραμμα με ένα μολύβι δύο τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν. Σβήσε από πάνω με ένα πινελάκι και πέρασε το κραγιόν σε όλη την επιφάνεια.

Το κραγιόν που σου δίνει αυτό το αποτέλεσμα: Rouge in Love από την βραδινή συλλογή Tonight is my Night, απόχρωση Chez Prune no 292, Lancome.

Jason Wu



Δεν υπάρχει ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή σεζόν χωρίς φλούο χρώματα! Βεβαίως, πρόκειται για μια tricky τάση, που επιβάλλει αλαβάστρινες επιδερμίδες και σχεδόν αμακιγιάριστο πρόσωπο. Αν δεν έχεις ιδιαίτερα σημάδια να καλύψεις, απλώς άπλωσε στο πρόσωπό σου μια κρέμα BB (σου δίνει ελαφριά κάλυψη, λάμψη και φως), βάλε το φλούο κραγιόν σου και είσαι έτοιμη!

Το κραγιόν που σου δίνει αυτό το αποτέλεσμα: Shimmering Rouge no316 Mango από την Shiseido.

Mary Katrantzou



Εδώ είδαμε την ακόμη πιο extreme εκδοχή του φλούο. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, που αγαπούν στο εξωτερικό, επέλεξε να ντύσει τα χείλη των μοντέλων της με τολμηρά χρώματα όπως πορτοκαλί, μοβ σκούρο ακόμη και πράσινο!

Το κραγιόν που σου δίνει αυτό το αποτέλεσμα: Color Sensational Pop Stick no 120 Citrus Slice, Maybelline New York.

Tip: Το συγκεκριμένο κραγιόν αφήνει ένα υπέροχο glossy αποτέλεσμα. Για να δώσεις περισσότερη ένταση στα χείλη σου πέρασε μια βάση με πορτοκαλί μολύβι.

John Richmond



Αυτή η φωτεινή ροζ απόχρωση που είδαμε στα χείλη των κοριτσιών του John Richmond είναι από τα must της νέας σεζόν. Δίνει φως στο πρόσωπο με μια κίνηση και δείχνει ακόμη πιο υπέροχο σε μαυρισμένες επιδερμίδες. Προς το παρόν, μπορείς να το συνδυάσεις με στρώσεις τερακότα σε σχήμα "Ε" από τους κροτάφους προς τα ζυγωματικά και χαμηλά στο λαιμό.

Το κραγιόν που σου δίνει αυτό το αποτέλεσμα: Κραγιόν από την limited edition σειρά της MAC Shop, απόχρωση Watch Me Shimmer.

Scognamiglio



Όσες δόσεις έντονων κραγιόν κι αν μας δώσουν, πάντα στο νεσεσέρ μας θέλουμε και εκείνο, το απόλυτο nude! Στο fashion show του οίκου Scognamiglio το είδαμε να γίνεται με μια στρώση make up πάνω στα χείλη. Αλλά αυτό θα ήταν καλό να το αποφύγουμε δεδομένου ότι το make up μπορεί να τα αφυδατώσει.

Προσοχή! Προσοχή! Ο συνδυασμός μιας πολύ μαυρισμένης επιδερμίδας με ένα nude κραγιόν δεν είναι sexy! Είναι αποκρουστικός!

Το κραγιόν που σου δίνει αυτό το αποτέλεσμα: κραγιόν της συλλεκτικής σειράς Marcel Wanders for MAC, απόχρωση Annelie.

Viktor & Rolf



Πέρα από τις pop ροζ ψεύτικες βλεφαρίδες, οι οποίες είναι αρκετά θεατρικές, οι Viktor & Rolf μας έκαναν και μια πιο "προσγειωμένη" πρόταση. Pop ροζ χείλη, το απόλυτο χρώμα της σεζόν μαζί με το πορτοκαλί.

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά: το ροζ κραγιόν εδώ δεν είναι τακτικά τοποθετημένο από το περίγραμμα και προς τα μέσα αλλά φαίνεται να έχει τοποθετηθεί ταμποναριστά. Σκέψου σαν να το βάζεις χωρίς καθρέφτη!

Το κραγιόν που σου δίνει αυτό το αποτέλεσμα: Almost Lipstick Limited Edition, απόχρωση Tender Honey.

Yamamoto



To μοβ είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της σεζόν που ξεκίνησε να μας συστήνεται εκ νέου από τον Χειμώνα. Τα κορίτσια του Yamamoto είχαν χλωμή επιδερμίδα, άχρωμα μάτια και ξεβαμμένα φρύδια από τις στρώσεις make up. Εσύ, μπορείς να δώσεις ένα ροδαλό touch στα μάγουλά σου ή να βάλεις πολλές στρώσεις μάσκαρα και το αποτέλεσμα να δείξει πιο φωτεινό.

Το κραγιόν που σου δίνει αυτό το αποτέλεσμα: Vernis a Levres no 16, Yves Saint Laurent.

Βεβαίως εδώ η απόχρωση είναι πιο φωτεινή, πράγμα που θα επιδιώξουμε έτσι κι αλλιώς τους επόμενους μήνες!

 pathfinder



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment