Thursday, March 22, 2012

Peep toes, Wedges, T-bone Sandals... Tα 11 πιο hot στιλ στα παπούτσια και πως να τα φορέσεις...






Aν υπάρχει ένα αξεσουάρ που μεταμορφώνει το στιλ αλλά και το σώμα σου τότε αυτό σίγουρα είναι το παπούτσι.
Ένα κομψό ζευγάρι πέδιλα μπορεί να κάνει τα πόδια σου να δείχνουν μακριά και λεπτά. Ένα ζευγάρι σανδάλια μπορεί να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ίδιο ισχύει και για τις πλαφόρμες. Ένα ζευγάρι t bone πέδιλα μπορούν να δώσουν έναν πιο θεατρικό χαρακτήρα ακόμη κι αν τα συνδυάσεις με τζιν. Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει, επένδυσε σε ζευγάρια διαχρονικά και παίξε με τα trends και θα δεις πως θα μεταμορφωθείς με μία κίνηση.

 Κάτσε αναπαυτικά λοιπόν και παίξε με τα πιο εμμονικά παιχνίδια για ενήλικα κορίτσια!



Για όσες το αθλητικό ντύσιμο είναι τρόπος ζωής αλλά και για όσες θέλουν ένα εναλλακτικό look τότε τα νέα αθλητικά παπούτσια είναι η καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν ακόμη και σε πλατφόρμα (για έξτρα ύψος), σε διάφορα υφάσματα όπως σουέντ, μεταλλικά ή ακόμη και σε έντονα fluo χρώματα.



Γόβες σε παστέλ, σε ασημένιο, σε λευκό! Ό,τι χρώμα και να τις διαλέξεις θα έχεις εγγυημένα θηλυκό αποτέλεσμα γιατί πολύ απλά είναι τα απόλυτο γυναικείο παπούτσι -διαχρονικά κλασικό! Μπορείς να παίξεις με το ύψος του τακουνιού από super high έως medium ανάλογα την περίσταση ή το στιλ του ντυσίματος αλλά πάντα προτίμησε με βαθύ άνοιγμα στο κουντεπιέ γιατί μακραίνει το πόδι.



Ξέχνα τις μπαλαρίνες για λίγο και κάνε μία πιο μοδάτη επιλογή που κλέψαμε από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Τα loafers εκτός από πολύ trendy είναι και απίστευτα άνετα. Διάλεξε ένα χρώμα που θα σε βολέψει με τα λευκά σου παντελόνια, τα σορτσάκια σου αλλά και -γιατί όχι- τις full skirts σου. Προτείνουμε ένα λευκό ή ένα παστέλ.



Τα αγαπήμενα σου oxfords θα τα βάλεις και την Άνοιξη με τα baggy παντελόνια σου ή τα φορέματά σου. Διάλεξε ένα πιο καλοκαιρινό σχέδιο όπως floral, παστέλ, πουά ή μεταλλιζέ. Φόρεσέ τα με ένα κουστούμι σε λευκό χρώμα ή με αέρινες φούστες και δώσε σίγουρο στιλ στο look σου.



Κλασική επιλογή για lady chic εμφανίσεις. Σίγουρα έχεις ένα ζευγάρι οπότε φέτος επένδυσε σε ένα άλλο σχέδιο με snake print, με ρίγες, με πουά ή απλά ένα παστέλ και θα βγεις ασπροπρόσωπη παντού -από γάμους μέχρι first date.



Τα σανδάλια είναι το αγαπημένο σου παπούτσι για τα beachwear με τουνίκ, με σορτσάκια ή μίνι. Το ιδανικό για άνετα πρωινά look με παντελόνια αέρινα, με μάξι φούστες ή 60s φορέματα. Πολύ chic και για το βράδυ με ρομαντικά δαντελένια ή 70s flοral φορέματα.



Τα είδαμε στον Givenchy, στην Ιsabel Marant, στον Hermes. Είναι τα super sexy πέδιλα που πιάνουν στον αστράγαλο. Εκτός από τα super high heels που θα βάλεις το βράδυ μπορείς να αγοράσεις και ένα με πιο χαμηλό τακούνι και να το φοράς με σορτσάκια και φορέματα ακόμη και τα πρωινά.



Aπό τα λαμπερά μεταλλικά χρώματα φέτος το ασημένιο θα γίνει το αγαπημένο σου. Πηγαίνει τέλεια με όλα τα παστέλ που σίγουρα θα αγοράσεις, τα μονόχρωμα φορέματα αλλά και το αγαπημένο σου τζιν συνδυασμένο με ένα απλό φανελάκι. Προτείνουμε ένα πέδιλο με λεπτά λουράκια που είναι διαχρονικό και πάντα θηλυκό!



Τα πέδιλα που έχουν αυτό το λουράκι στο κουντεπιέ και φέτος τα είδαμε στον οίκο Gucci να ολοκληρώνουν απόλυτα το glam 20s στιλ. Είναι το παπούτσι που πρέπει να αγοράσεις φέτος. Εκτός από τα loose φορέματα ή τα cigarette παντελόνια σου, θα είναι υπέροχα και με ένα boyfriend jean συνδυασμένο απλά με ένα t-shirt.



Οι καουμπόυκες μπότες ξαναβγαίνουν από την ντουλάπα και για αυτό ευθύνεται ο Μarc Jacobs που μας τις έδειξε φέτος ακόμη και με midi φούστες. Ναι, το ξέρουμε πηγαίνουν τέλεια με όλα τα τζιν σου αλλά και τα hot pants (ακριβώς όπως τα συνδύασε ο οίκος Balmain) αλλά φέτος θα τις φορέσεις με ανάλαφρα φορέματα και φούστες κατευθείαν από τα catwalks της Μiu Miu.



Κλασικά αγαπημένα! Για τα παντελόνια καμπάνα, τις gipsy φούστες η chunky εκδοχή είναι ό, τι καλύτερο. Ενώ για τα σορτς και τις μίνι φούστες επέλεξε μία πιο elegant γιατί δεν δείχνουν καθόλου sexy.

tlife.gr






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment