Sunday, March 18, 2012

Τα καλύτερα μέρη για ύπνο στον κόσμο (pics)








Ένας καλός ύπνος μπορεί να λειτουργήσει αναζωογονητικά τόσο για το μυαλό όσο και για...






το σώμα. Πέρα όμως από ένα καλό στρώμα και ένα άνετο μαξιλάρι, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να προσφέρουν έναν ωραίο ύπνο. Ένας από αυτούς είναι φυσικά και το μέρος που θα κοιμηθεί κάποιος. Διότι άλλο είναι να ετοιμάζεσαι να κοιμηθείς και να έχεις απέναντι σου έναν άσπρο τοίχο ή μια τηλεόραση σε λειτουργία, και άλλο είναι να έχεις θέα τη θάλασσα της Καραϊβικής ή τα ψάρια του βυθού.



Οι τοποθεσίες και τα μέρη που ακολουθούν μπορούν να εξασφαλίσουν τον καλύτερο ύπνο.







Η υποθαλάσσια σουίτα του Conrad Maldives Rangali Island στις Μαλβίδες, προσφέρει ύπνο με θέα 180 μοιρών προς το βυθό του ωκεανού!







Στο Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa, στην Ταϊτή, οι διαμένοντες μπορούν από το κρεβάτι τους να αγγίξουν τα κρυστάλλινα νερά. Ακόμη, το ξύπνημα δεν θα είναι καθόλου δύσκολο μιας και τι καλύτερο από ένα πρωινό μπάνιο;







Στο μικρό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο νησί Lupita της Τανζανία ο επισκέπτης θα βρει την απόλυτη ησυχία και ηρεμία. Ο φυσικός αυτός παράδεισος βρίσκεται πάνω σε μια μικρή έκταση μέσα στη λίμνη Tanganyika.







Υπάρχει πιο ωραίος τρόπος να μπεις στον κόσμο των ονείρων απ’ ότι βλέποντας το ηλιοβασίλεμα από την ιδιωτική σου παραλία και σουίτα; Αυτό ακριβώς προσφέρουν τα δωμάτια του Sunset Point Villas στο νησί Island της Αυστραλίας.







Η μεσημεριανή σιέστα, παίρνει άλλη χάρη όταν γίνεται με θέα την κοιλάδα Douro Valley της Πορτογαλίας.







Χτισμένο πάνω στον ωκεανό, το Surf & Sand Resort στην Καλιφόρνια υπόσχεται στους επισκέπτες του, ότι θα απολαύσουν έναν υπνάκο νιώθοντας την αλμύρα της θάλασσας στα πόδια τους! Οι τοίχοι από γυαλί των μπαλκονιών, εξασφαλίζουν ακόμη απρόσκοπτη θέα στον ωκεανό.







Για όσους ζουν σε πόλεις, ο αέρας και το φυσικό περιβάλλον στο Machu Picchu του Περού θα φανεί σαν έναν επίγειο παράδεισο.







Στην Μπελίζε της Κεντρικής Αμερικής, το μπλε της θάλασσας της Καραϊβικής, συνδυαζόμενο με το ροζ χρώμα στο οποίο βάφονται τα σύννεφα το ηλιοβασίλεμα, εξασφαλίζουν ένα ονειρικό περιβάλλον.







Ένας ύπνος στις ακτές της λίμνης της Γενεύης στην Ελβετία, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα πικνικ που θα έχει προηγηθεί.







Μια μέρα στις παραλίες του Κουρακάο θα περιλαμβάνει μπάνιο και καταδύσεις στα υπέροχα νερά του ύφαλου. Φυσικά, η κατάληξη μετά από το πολύωρο μπάνιο δεν μπορεί παρά να είναι ένας σύντομος ή και μεγαλύτερης διάρκειας ύπνος είτε πάνω στην αμμουδιά είτε στις ξαπλώστρες.







Το χτισμένο πάνω σε δέντρο δωμάτιο στο Tongabezi Lodge της Ζάμπια, φέρνει στο νου εικόνες από τον κινηματογράφο. Το μεγάλων διαστάσεων κρεβάτι που θα βρει εκεί ο ένοικος, θα τον βοηθήσει να απολαύσει έναν τέλειο ύπνο με θέα τον ποταμό Ζαμβέζη.







Απαλός φωτισμός, ειδικά σχεδιασμένες καρέκλες που κάνουν μασάζ σε ολόκληρο το σώμα και αέρας που έχει εμπλουτιστεί με ειδικά άλατα είναι σίγουρο ότι θα παρασύρουν τον καθένα στον κόσμο του Μορφέα. Το ειδικά διαμορφωμένο αυτό δωμάτιο βρίσκεται στο Spa ARIA, στο Λας Βέγκας.







Ένα ειδυλλιακό τοπίο θα συναντήσει ο επισκέπτης του πολυτελούς ξενοδοχείου St. Regis στην παραλία Punta Mita του Μεξικού. Το μοτίβο του αποκοιμισμένου πάνω σε μια αιώρα με το ποτό στο χέρι, εδώ μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
















ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment