Monday, March 12, 2012

Πώς να φορέσετε λουλουδάτο print...




Τα λουλουδάτα prints είναι ένα κλασικό μοτίβο στην ιστορία και στον κόσμο της πασαρέλας
και βρίσκεται πάντα στη μόδα ανεξάρτητα από τη σεζόν ή την εποχή του χρόνου.
Με τις συμβουλές που ακολουθούν μπορείτε να μάθετε πώς να φοράτε λουλουδάτα prints ώστε να σας δίνουν ακαταμάχητο στιλ...




1. Διαλέξτε μοτίβο
Είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε το μοτίβο που σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο ανάμεσα από τα τόσα πολλά και διαφορετικά prints. Το κάθε σχέδιο έχει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του χαρακτήρα.

Αν προτιμάτε απλά και σοφιστικέ στιλ, ψάξτε για ένα print με μικροσκοπικά λουλουδάκια. Ένα τόσο κομψό σχέδιο ταιριάζει όχι μόνο στο χώρο της δουλειάς αλλά και στις εξόδους σας καθώς σας προσθέτει μία θηλυκή νότα. Αν θέλετε να ξεχωρίζετε με το στιλ σας και να τραβάτε την προσοχή, επιλέξτε ένα σχέδιο με μεγαλύτερα λουλούδια, έντονα χρώματα και εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

2. Προτιμήστε τα ίδια χρώματα

Αφού επιλέξετε το μοτίβο που σας αρέσει, συνδυάστε το με ρούχα που του ταιριάζουν αρμονικά. Δώστε προσοχή στα χρώματα του μοτίβου, επιλέξτε ένα ή δύο και δουλέψτε την εικόνα σας γύρω από αυτά. Δεν έχει σημασία αν το χρώμα που θα επιλέξετε είναι το κύριο χρώμα ή εμφανίζεται μόνο σε μικρές λεπτομέρειες. Συνήθως τα λουλουδάτα prints έχουν πολλά διαφορετικά χρώματα άρα, οι επιλογές σας είναι πολλές.

3. Φορέστε το σε αξεσουάρ
Τα αξεσουάρ είναι ένας από τους πιο δοκιμασμένους και διαδεδομένους τρόπους να φοράτε οποιοδήποτε μοτίβο. Ακόμα και ένα αξεσουάρ είναι αρκετό να φωτίσει ένα κατά τ’ άλλα απλό ντύσιμο. Τα μεγάλα κομμάτια όπως οι τσάντες, τα καπέλα και τα φουλάρια μπορούν να δώσουν ένα βασικό χρώμα στο λουκ σας, ενώ τα κοσμήματα και οι ζώνες μπορούν να δώσουν μία πινελιά λουλουδάτης δροσιάς.

4. Με ουδέτερα χρώματα

Όπως και με οποιοδήποτε άλλο μοτίβο, είναι απίθανο τα λουλουδάτα σχέδια να μην ταιριάζουν με ουδέτερα χρώματα. Αυτά τα χρώματα περιλαμβάνουν το μαύρο, το άσπρο, το γκρι και το μπεζ. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε ουδέτερα χρώματα αν δε θέλετε να επιλέξετε κάποιο από τα χρώματα του μοτίβου.

5. Με ψηλά τακούνια

Το να ταιριάξετε λουλουδάτο print με το αγαπημένο σας ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια ή μπότες είναι ένας υπέροχος τρόπος να αποκτήσετε ακαταμάχητο σοφιστικέ στιλ.



otherside.gr






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment