Thursday, March 8, 2012

VIDEO: Στη δημοσιότητα το περιβόητο βίντεο του Obama από το Harvard

Το περιβόητο βίντεο από την φοιτητική ζωή του προέδρου των
ΗΠΑ Barack Obama, το οποίο είχε προαναγγείλει...

ότι θα έφερνε στη δημοσιότητα ο Αμερικανός δημοσιογράφος Andrew Breitbart ο οποίος πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα σε ηλικία μόλις 43 ετών, βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα.



Ο Breitbart είχε προαναγγείλει τη δημοσιοποίηση του βίντεο, λέγοντας πως μέσω αυτού θα αποκαλυπτόταν το ρατσιστικό και ριζοσπαστικό παρελθόν του Obama και ότι αυτό θα αποτελούσε ένα καίριο χτύπημα στην προσπάθειά του να επανεκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.



Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός Obama να μιλά σε εκδήλωση στο πανεπιστήμιο του Harvard το 1991, υπέρ του καθηγητή Derrick Bell (6 Νοεμβρίου 1930 – 5 Οκτωβρίου 2011) του πρώτου τακτικού αφρο-αμερικανού καθηγητή στο Harvard και δημιουργού της θεωρίας της κριτικού φυλετισμού, μια θεωρία η οποία εξετάζει τις αλληλοεπιδράσεις της φυλής, του νόμου και της εξουσίας.



Τουλάχιστον από τη συγκεκριμένη έκδοση του βίντεο, δεν προκύπτει κάτι μεμπτό για τον Αμερικανό πρόεδρο για δηλώσεις υπέρ του ριζοσπαστισμού ή του φυλετισμού. Το μόνο "ύποπτο" είναι, όπως χαριτολογώντας είπαν δημοσιογράφοι από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βοστόνης πόσες φορές βάζει και βγάζει το χέρι του από την δεξιά τσέπη του παντελονιού του δείγμα κάποιας νευρικότητας ίσως, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως το μόνο που αποδεικνύει το βίντεο είναι πως ο Barack Obama υπήρχε στη Γη και... πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Πέραν τούτου όμως ουδέν.



Το βίντεο έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Βοστόνης ο ερευνητής Andrew Kaczynski, ο σταθμός όμως είπε πως προχώρησε πρώτα σε μοντάζ και μετά στην δημοσιοποίησή του. Σύμφωνα όμως με το Breitbart.com το συγκεκριμένο ιστολόγιο πρόκειται να δείξει όλο το αμοντάριστο υλικό αυτό που όπως υποστηρίζει θέλουν να αποκρύψουν οι συνεργάτες του Obama.
















ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment