Monday, March 26, 2012

WILLIAM-KATE: Ξόδεψαν 14 εκατ. ευρώ για να ανακαινίσουν το παλάτι τους!


http://www.newpost.gr/var/thumbs/William-Kate_300___.jpgΈτοιμο φαίνεται πως είναι το παλάτι που θα ζήσει το βασιλικό ζευγάρι της Αγγλίας...


Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge ξόδεψαν 14 εκατομμύρια ευρώ για να ανακαινιστεί πλήρως το Kensington Palace, όπου αποφάσισαν να στεγάζουν τον έρωτά τους.







Το διάσημο ζευγάρι είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να μείνει στο συγκεκριμένο κτίριο το οποίο είναι πολύ κοντά στο βασιλικό παλάτι. Ωστόσο, τόσο η Catherine όσο και ο William ήθελαν να είναι ανεξάρτητοι. Έτσι, επιστρατεύτηκαν αμέσως τα συνεργία και ξεκίνησε το ρετούς του παλατιού που υπολογίζεται πως κόστισε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.





Ο φωτογραφικός φακός της “Daily Mail” μπήκε στο παλάτι και απαθανάτισε τις αλλαγές που έγιναν και όλους τους χώρους που θα ζήσει το διάσημο ζευγάρι.





Το παλάτι είχε ανακαινιστεί πριν από χρόνια, το 1992, όταν είχε πιάσει φωτιά και είχε καταστραφεί ένα μέρος του από γερμανική βόμβα. Αλλά αυτήν τη φορά, η ανακαίνιση του μπορούμε να πούμε ότι είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο πολυέξοδη.




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment