Saturday, March 10, 2012

XANIA: Το αφεντικό τους, τους ανάγκαζε να εκδίδονται



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLxc6Aid2dePfe79i26nbjIVdrik68duGnA5SavghjwVUw53Dq7CiH8CgsPppmzAh0ZM20xsUagvcQ5l_bzGaRbidga6-YeGQ5pQOIICdD9iA8y9LGj2vX_WSsav43ovKDW-CneI9Jmhtu/s400/porneia-thumb-large.jpgΦριχτές ώρες έζησαν κοντά στον 51 ετών προϊστάμενό τους, νεαρές αλλοδαπές
γυναίκες που εργάζονταν σε...

μπαρ στα Χανιά. Το μπαρ ανήκε σε μία γυναίκα 46 ετών, στο οποίο ο 51 ετών άνδρας εργαζόταν ως υπεύθυνος, αλλά από ό,τι φαίνεται ήθελε κι ένα έξτρα εισόδημα. Έτσι, προωθούσε τις εργαζόμενες προωθούσε στην πορνεία έναντι αμοιβής. Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ο 51χρονος συνελήφθη για σωματεμπορία και εμπόριο ανθρώπων.







Ειδικότερα, μία κοπέλα, 19 ετών, από τη Ρουμανία κατήγγειλε ότι στο μπαρ όπου εργαζόταν, ο υπεύθυνος την εξανάγκαζε να εκδίδεται με πελάτες του καταστήματος, χωρίς τη θέληση της.





Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, σε έλεγχο που έκαναν στο κατάστημα, εντόπισαν πέντε ακόμη γυναίκες, οι οποίες εργάζονταν εκεί και συγκεκριμένα, οι τρεις από τη Ρουμανία, ηλικίας 21, 17 και 24 ετών, η μία από τη Βουλγαρία ηλικίας 49 ετών και μία από την Π.Γ.Δ.Μ., 25 ετών, οι οποίες επίσης προωθούνταν από τον 51χρονο στην πορνεία, χωρίς τη συγκατάθεση τους.





Ο υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ η ιδιοκτήτρια, αναζητείται για να συλληφθεί. Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

trelokouneli











ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment