Friday, November 30, 2012

Τραγική φωτογραφία: Πως έχει αλλάξει το καλάθι μας από το 1998



Παλαιότερα με περίπου..

17.000 (δηλαδή 50 σημερινά ευρώ) γέμιζες το καροτσάκι του σουπερ-μάρκετ...

Στη συνέχεια το καλάθι όμως άρχισε να... αδειάζει...


Και οι μισθοί φυσικά να μειώνονται...
Μια φωτογραφία κάνει το γύρο του Facebook με την τραγική αλήθεια για το σημείο στο οποίο μας έχουν οδηγήσει...





 newsbomb.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σέξι στα 45 της η Πάμελα Άντερσον


Καυτή εμφάνιση σε κλαμπ στο Χόλιγουντ


Μπορεί να ήταν η πρώτη σταρ που είδε το δρόμο της εξόδου από το Dancing with the Stars 2012, αλλά καταφέρνει πάντα και παντού να τραβάει τα βλέμματα.

Ο λόγος για την Pamela Anderson την οποία εντόπισαν οι παπαράτσι σε κλαμπ του Χόλιγουντ. Άκρως αποκαλυπτική και με ένα πολύ κοντό τζιν σορτσάκι, η Pamela, μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι χορού, πήγε στο πάρτι που ακολούθησε στο κλαμπ Boulevard 3.

Δείτε την καυτή εμφάνιση της 45χρονης ηθοποιού...





















pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΗ: Θύμα τροχαίου για ένα... τσιγάρο!


Γερή λαχτάρα πήρε η Σόφη Πασχάλη

όταν είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται και να πέφτει πάνω της ενώ εκείνη ήταν σχεδόν σταματημένη με το δικό της στην μποτιλιαρισμένη Βουλιαγμένης.

Εκείνο όμως που είναι για... γέλια είναι η απίστευτη δικαιολογία του οδηγού... «Με συγχωρείς. Μου έπεσε το τσιγάρο και έσκυψα να το σβήσω», απάντησε -σύμφωνα με το vipnews- στην εξαγριωμένη Σόφη Πασχάλη ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω της, όταν εκείνη βγήκε έξω για να ζητήσει εξηγήσεις.

Ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια λίγο μετά το περιστατικό «Εγώ δεν χτύπησα. Μόνο ο προφυλακτήρας θέλει αλλαγή. Ευτυχώς, δεν έπεσα πουθενά αλλού.

Το αστείο είναι ότι δεν κατάλαβε κανείς γιατί έγινε. Πηγαίναμε όλοι σιγά στη Βουλιαγμένης γιατί το φανάρι ήταν κόκκινο και ξαφνικά έρχεται ένας πίσω μου, με φόρα και με τρακάρει!

Μας κοιτούσαν όλοι γύρω και απορούσαν».





pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εκπληκτικές μεταμορφώσεις! Δείτε το πριν και το μετά! (pics)


Δείτε απίστευτες φωτογραφίες γυναικών που με τρομερή θέληση και..μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να αλλάξουν τη ζωή τους!















kamikaze.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αποφάσισαν να παντρευτούν Παρασκευή και 13 και δείτε τι...έπαθαν!


Η Michelle Moore και ο Daniel Joyce
αποφάσισαν να αψηφήσουν τις προλήψεις που «συνοδεύουν» το συνδυασμό Παρασκευή και 13 και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την πιο «άτυχη» μέρα των βρετανικού- και όχι μόνο-ημερολογίου. 

Μάλλον έχουν πλέον αναθεωρήσει την άποψή τους αυτή… Καθώς ο γάμος τους, αντί για παραμυθένιος, θύμιζε περισσότερο ιστορία τρόμου καθώς η τέντα κατέρρευσε υπό την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε και την ώρα της δεξίωσης ξέσπασε φωτιά.

 Επίσης ένα κοριτσάκι μόλις τριών μηνών, ανιψιά της νύφης, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς υπέστη αλλεργικό σοκ. Οι συμφορές άρχισαν δύο ημέρες πριν τη μεγάλη μέρα όταν στήθηκε η τέντα που θα φιλοξενούσε τη γαμήλια δεξίωση, στον κήπο του σπιτιού της μαμάς της Michelle, της Viv. Η οικογένεια βρισκόταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη, στο Rhosymedre της Βόρειας Ουαλίας, για την πρόβα του γάμου. Όταν γύρισαν στο σπίτι ανακάλυψαν πως η τέντα είχε καταρρεύσει λόγω της καταρρακτώδους βροχής καταστρέφοντας τραπέζια, καρέκλες, μαχαιροπήρουνα, ποτήρια και χειροποίητες πετσέτες. Έπειτα από αγωνιώδη αναζήτηση εναλλακτικού χώρου, η γαμήλια δεξίωση μεταφέρθηκε στο George Edwards Hall στο Cefn Mawr.

 Η τελετή πήγε καλά και μετά άλλο ένα απρόοπτο χάλασε το σκηνικό: η μόλις τριών μηνών ανιψιά της Moore, γέμισε εξανθήματα και άρχισε να πρήζεται. «Ήταν φρικτό, περιμέναμε με αγωνία να μάθουμε από τους γιατρούς πώς ήταν η μικρή», αφηγείται η Michelle. «Μάλλον έπαθε κάποιο αλλεργικό σοκ ίσως από ένα σπρέι που χρησιμοποιήθηκε στα λουλούδια του στολισμού, αλλά θα γινόταν καλά. Μόνο έτσι χαλαρώσαμε και αρχίσαμε να απολαμβάνουμε τη μέρα».

 Αλλά η «γκαντεμιά» της ημέρας είχε ακόμα έναν άσσο στο μανίκι:

Ενώ η δεξίωση βρισκόταν σε εξέλιξη και όλοι χόρευαν, άρχισε να βγαίνει καπνός από έναν ενισχυτή στην πίστα. «Δεν χρειάστηκε να εκκενώσουμε το χρόνο αλλά υπήρχε μία φρικτή μυρωδιά», λέει η Michelle. Παρά τα απρόοπτα η 19χρονη ήταν αποφασισμένη να απολαύσει τη μεγάλη μέρα της με τον 24χρονο αγαπημένο της. «Η μαμά μου έκανε τόσα πολλά για τις προετοιμασίες του γάμου και ήμουν τόσο στεναχωρημένη όταν η τέντα κατέρρευσε. Αλλά όλοι πέρασαν τελικά καλά και όλα ήταν ωραία», καταλήγει.





psaxoulenios


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Τύφλα στο μεθύσι δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της!

Δε λέει να αποχωριστεί την
ταμπέλα του κακού κοριτσιού και συχνά πυκνά απασχολεί τα μίντια με τα καμώματα της!
Πρόσφατα βγήκε να διασκεδάσει και έγινε λιώμα στο ποτό!
Ο λόγος για την Κέιτι Πράις (Katie Price) που σε τελευταία έξοδο της ήπιε το "Βόσπορο". Όχι ένα ούτε δυο, αλλά αρκετά ποτήρια "κατέβασε" η γνωστή ηθοποιός και δεν έβλεπε μποστά της.
Μάλιστα κατά την έξοδο της από το μαγαζί δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Ευτυχώς έχει καλούς φίλους και πάντα φροντίζουν να γυρίσει ασφαλής στο σπίτι της, μέχρι το επόμενο βράδυ που θα βγει και θα ξαναγίνει "λιώμα".



















 radar
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΜΕΓΚΑΝ ΦΟΞ Άκρως εντυπωσιακή 2 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Σε χρόνο ρεκόρ έχασε τα κιλά της
εγκυμοσύνης και επέστρεψε στο σώμα που είχε πριν να μείνει έγκυος.
Ο λόγος για την Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) που άφησε στην άκρη τα κολάν και τις φαρδιές μπλούζες και επανήλθε με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση.
Φορώντας ένα εφαρμοστό φόρεμα στο χρώμα της μέντας πόζαρε στο φακό για τις ανάγκες της ταινίας "This Is 40" στο Λος Άντζελες. Όπως ήταν αναμενόμενο η 26χρονη καλλονή "μαγνήτισε" τους πάντες με την ομορφιά της, ενώ όλοι κάνανε λόγο για τη σιλουέτα της.

















 radar
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Η μικρή Μαντλίν απήχθη από... Ρομά και είναι ζωντανή!

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που
έχει στη διάθεσή της η Σκότλαντ Γιαρντ, η μικρή Μαντλίν απήχθη από κύκλωμα Ρομά που διακινεί μικρά παιδιά!
Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από τη μαρτυρία του Ρέιμοντ Χιούλετ, έναν άνδρα που είχε καταδικαστεί τρεις φορές για παιδοφιλία και δίπλα στον οποίο είχε θεαθεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, το βράδυ της εξαφάνισής της, η μικρή Μαντλίν.
Σύμφωνα με τον Χιούλετ, ο οποίος στο μεταξύ έχει πεθάνει, η Μαντλίν έπεσε θύμα κυκλώματος διακίνησης παιδιών.
Είχε πει, επίσης, ότι είχε δει αθίγγανους να ψάχνουν παιδιά στην Αλγκάρβ (την πόλη που χάθηκε η Μαντλίν) προκειμένου να τα μεταφέρουν στο Μαρόκο, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να ισχύει, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ανάμεσα στο 2007 και στο 2008 που αναφέρουν πως η μικρή είχε θεαθεί στο Μαρόκο.
Η Σκότλαντ Γιαρντ ανέλαβε να διερευνήσει ξανά την υπόθεση το 2011, θεωρώντας πως η πορτογαλική Αστυνομία που έκλεισε την υπόθεση το 2008, είχε αγνοήσει πολλά και σημαντικά στοιχεία.
Η βρετανική αστυνομία υποψιάζεται πως η μικρή Μαντλίν είναι πιθανό να ζει ακόμη!






 radar
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τραγικό:13χρονη μαθήτρια έχασε τη ζωή της από μία "παγίδα θανάτου"...


Τραγικό τέλος είχε η ζωή μίας 13χρονης έφηβης
από το Μπάλγουελ της Μεγάλης Βρετανίας.Η 13χρονη μαθήτρια έφυγε από την ζωή χθες το απόγευμα. Το διερχόμενο τραμ την τραυμάτισε θανάσιμα όταν εκείνη διέσχιζε το διάζωμα - ενώ 4 χρόνια πριν, στο ίδιο σημείο, είχε χαθεί και η ζωή άλλων δύο ανθρώπων, μίας γιαγιάς και του εγγονού της.

Η Λίντσεϊ Ίνγκερ, αν και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο - χθες το απόγευμα στις 7 - τελικά παραδώθηκε στα τραύματά της.

Ο οδηγός του τραμ και οι φίλοι της έλαβαν από τους γιατρούς θεραπεία καθώς το σοκ που είχαν υποστεί ήταν πολύ μεγαλύτερο απ' όσο μπορούσαν να αντέξουν.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα των αιτιών του ατυχήματος αν και οι ντόπιοι δηλώνουν ότι το συγκεκριμένο πέρασμα πρέπει να κλείσει καθώς αποτελεί μία «παγίδα θανάτου».


Η 56χρονη Τζιν Χόγκαρτ και ο 7χρονος εγγονός της Μίκυ Ντόσον είχαν επίσης σκοτωθεί προσπαθώντας να περάσουν αυτό το διάζωμα το Νοέμβριο του 2008.

Μία αυτόπτης μάρτυρας και φίλη της άτυχης Λίντσεϊ, η Πέιτζ Λέϊτον εξομολογήθηκε:

«Πηγαίναμε στο σπίτι της Λίντσεϊ, και καθώς ξεκινήσαμε να περνάμε το διάζωμα και ενώ κρατούσα το χέρι της, ήρθε το τραμ από το πουθενά, την παρέσυρε και την εξσφενδόνισε στον αέρα. Δεν το ακούσαμε να έρχεται».





katara.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κωνσταντίνος Αργυρός..Δείτε τη φωτογραφία που θέλει να εξαφανίσει!!


Με μαλλί κάτι σε Μπόμπ
Σφουγγαράκι με καρφάκια, γυαλί δυο φορές μικρότερο από το ιδανικό, ζώνη από τη λαϊκή, αγύμναστος, με πέντε έξι κιλάκια παραπάνω από σήμερα και τσιγαράκι στο χέρι δε μοιάζει σίγουρα με τον Κωνσταντίνο που ξέρουμε σήμερα.

Η εικόνα; Από αυτές που ο ίδιος θέλει να κάψει…









katara.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite