Wednesday, February 29, 2012

Θαμώνας σε σεξ κλαμπ ο Χόκινγκ

http://www.newsbeast.gr/files/temp/29A66D249E7A5054E8C2EA08BED4B40C.jpgΤο επιβεβαίωσε το Πανεπιστήμιο
του Κέιμπριτζ...








Μπορεί να έχει επιλύσει όλα τα μυστήρια του σύμπαντος, αλλά πάνω από όλα είναι άνδρας. Σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Καλιφόρνια, το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ επιβεβαίωσε τη φήμη ότι ο καθηγητής Στίβεν Χόκινγκ πήγε μαζί με δεκάδες νοσοκόμες και βοηθούς του σε σεξ κλαμπ, όπου ζήτησε μερικές νεαρές γυμνές χορεύτριες να χορέψουν ειδικά για εκείνον σε ιδιαίτερο δωμάτιο.







Ωστόσο, η φήμη ότι ο καθηγητής είναι τακτικός θαμώνας διαψεύσθηκε εντόνως. Εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου ανέφερε ότι δεν είναι αληθής η φήμη ότι είναι τακτικός θαμώνας και ότι πρόκειται για υπερβολές:





«Αυτό είναι μεγάλη υπερβολή. Επισκέφθηκε το κλαμπ μία φορά πριν από χρόνια μαζί με φίλους, ενώ βρίσκονταν στην Καλιφόρνια».





Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός καθηγητής απασχολεί τον Τύπο με μια παρόμοια είδηση, καθώς επισκέπτεται συχνά ανάλογο κλαμπ στο Λονδίνο. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα κορίτσια με τα οποία έχει φωτογραφηθεί κατά καιρούς. Ο ιδιοκτήτης του είναι φαν του Χόκινγκ, που αν και όπως ο ίδιος δηλώνει έχει γνωρίσει σταρ του κινηματογράφου και της μουσικής, ο καθηγητής τον έχει συνεπάρει: «Professor Hawking is the man!”.

24ωρο




ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment