Wednesday, February 29, 2012

VIDEO: Είναι 11 ετών κι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αλλαγής φύλου!


Στο πλευρό του οι ομοφυλόφιλες μητέρες του.







Αποφασισμένος να αλλάξει για πάντα το φύλο του είναι ο 11χρονος Thomas Lobel από την Καλιφόρνια έχοντας την πλήρη υποστήριξη των ομοφυλόφιλων μητέρων του.







Μάλιστα, οι γυναίκες παραδέχονται ότι ώθησαν τον 11χρονο γιο τους να ξεκινήσει την αλλαγή φύλου ήδη από τα οχτώ του χρόνια, λαμβάνοντας την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή που περιορίζει την ανάπτυξη των ανδρικών του ορμονών ενώ ως λόγο για την απόφασή τους προέβαλαν το γεγονός ότι φοβούνται την πιθανότητα μήπως ο γιος τους παρουσιάσει τάσεις αυτοκτονίας.




Οι ίδιες τονίζουν, ότι το πρώτο πράγμα που είπε ο Thomas, αφότου άρχισε να μιλάει κανονικά, καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με την ομιλία του, ήταν: «Είμαι κορίτσι».


Η διαδικασία για να αλλάξει μελλοντικά φύλο ο ανήλικος ξεκίνησαν ήδη από την ηλικία των οχτώ ετών, ενώ ο περιορισμός των ανδρικών ορμονών του με την λήψη της απαιτούμενης φαρμακευτικής αγωγής ξεκίνησε φέτος.


Όπως παραδέχονται η απόφαση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από τον κοινωνικό τους περίγυρο: «Όλοι ήταν θυμωμένοι μαζί μας. Μας ρωτούσαν διαρκώς για την απόφασή μας τονίζοντας το ενδεχόμενο ότι μπορεί να καταστρέφουμε τη ζωή του. Η επιλογή του ήταν κάτι που ξάφνιασε κι εμάς. Δεν το περιμέναμε. Ωστόσο, γνωρίζουμε πώς είναι να είσαι διαφορετικός».


Οι δύο γυναίκες είναι παντρεμένες από το 1990 κι έχουν άλλους δύο μεγαλύτερους γιους κι ένα εγγόνι και υποστηρίζουν ότι η επιλογή του Thomas δεν έχει καμία σχέση με τη σεξουαλικότητά τους.









ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment