Wednesday, February 29, 2012

Ανδρικό στήθος, με τρίχες ή χωρίς;

Στο μικροσκόπιο έρευνας οδηγούνται οι γυναικείες προτιμήσεις για το πάνω μέρος του ανδρικού σώματος.




Το ερώτημα που βρίσκεται στο επίκεντρο είναι το εξής: ‘Στήθος με τρίχες ή χωρίς’;

Οι απόψεις των γυναικών διίστανται..........



Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ζάαρλαντ σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο ZDF προσπάθησαν να διαφωτίσουν τις αιτίες που κρύβονται πίσω από τις γυναικείες προτιμήσεις.

Πέρα από το πλαίσιο της αισθητικής προτίμησης, η έρευνα και τα αποτελέσματά της συνδέθηκαν με τη χρήση αντισυλληπτικών χαπιών.

Το πόρισμα έδειξε ότι γυναίκες οι οποίες χρησιμοποιούν τέτοια σκευάσματα δείχνουν μία σαφή τάση προς το αποτριχωμένο ανδρικό στήθος.

Από την άλλη πλευρά κυρίες, οι οποίες έχουν περάσει την κλιμακτήριο στρέφονται σε άντρες με τριχοφυΐα.



Αλλαγή μέσω της αντισύλληψης;

Πέρα από την χρήση αντισυλληπτικών, η γυναικεία προτίμηση σχετικά με το θέμα της ανδρικής τριχοφυΐας διαμορφώνεται και σε σχέση με την ηλικία.

Το δείγμα 200 γυναικών που ερωτήθηκαν περιλάμβανε κυρίες πριν και μετά την κλιμακτήριο, άλλες που χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά χάπια και τέλος κυρίες που βρίσκονταν μοιρασμένες στις γόνιμες και άγονες μέρες του κύκλου τους.

Η σαφέστατη προτίμηση των γυναικών που λαμβάνουν το ‘χάπι’ προς άνδρες χωρίς τριχοφυΐα δίνει αφορμή για κάποιες ερμηνείες.

Η επικεφαλής της έρευνας, ψυχολόγος Γιοχάνα Λας-Χένεμαν, θεωρεί ότι το ‘χάπι’, πέρα από τον ορμονικό ‘καθρέφτη’ τους, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες κρίνουν την ανδρική ελκυστικότητα.

«Η ερμηνεία που μπορώ να δώσω είναι, ότι οι γυναίκες που λαμβάνουν ορμόνες, είναι έτοιμες να αλλάξουν το σώμα τους και ως εκ τούτου να αλλάξουν και το σώμα του συντρόφου τους.

Η γενική τάση προς το φυσικό είναι πιο περιορισμένη σε αυτές τις γυναίκες», πιστεύει η ψυχολόγος.



Η ανδρική θεωρία

'Ένας άνδρας, ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα και ξύρισε για τις ανάγκες της το πάνω μέρος του σώματός του, δίνει τη δική του ερμηνεία σχετικά με το ζήτημα:

«Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν έναν άνδρα χωρίς τρίχες στο στήθος. Μετά ερωτεύονται κάποιον με τρίχες και τον πείθουν να τις ξυρίσει για να διαπιστώσουν ότι πριν ήταν καλύτερα».

Η πιο ασφαλής μέθοδος πάντως κατά την γνωριμία με μία γυναίκα, φαίνεται ότι είναι για τον άνδρα να κρατήσει το στήθος του καλυμμένο.

Τουλάχιστον στο αρχικό στάδιο.






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment