Wednesday, February 1, 2012

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα δώδεκα ζώδια

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Φεβρουαρίου για τα δώδεκα ζώδιαΣτο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει...
τον 4ο οίκο των σχέσεων με την μητέρα σας καθώς και όλες τις συνθήκες της οικογενειακής στέγης και των ανέσεων. Φιλοξενεί τον Δία και την Σελήνη που σημαίνει ότι υπάρχουν θετικές προϋποθέσεις που, ωστόσο, ανατρέπονται ή αμαυρώνονται από την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη πλανήτη σας, του Άρη, καθώς και την θέση του στο δύσκολο 8οΜην επιχειρήσετε αλλαγή κατοικίας και μην φέρνετε στην επιφάνεια θέματα κληρονομικά.Αποφύγετε εξωσυζυγικούς πειρασμούς ή σύναψη ερωτικών σχέσεων με άγνωστα σας άτομα. σπίτι. Σαν άμεσο προστατευτικό μέτρο, θα συνιστούσα την επίκληση εξευμενισμού του Άρη, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια, όλες τις Τρίτες και τις Πέμπτες του μήνα. Διαφυλάξτε οικογενειακά μυστικά που σχετίζονται με θέματα ερωτικής ηθικής και που κινδυνεύουν να μαθευτούν.



Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6



Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 5ο τυχερό οίκο, φιλοξενώντας τον νευρικό και δαιμονικό Κέτου (Νότιο Δεσμό Σελήνης) και με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, στο 3οσπίτι της δράσης και καθημερινής επαφής. Έτσι λοιπόν προβλέπονται τα ακόλουθα συμβάντα ανάλογα φυσικά με την ηλικία σας και την οικογενειακή και κοινωνική θέση: Τα ελεύθερα άτομα θα γνωρίσουν τον μεγάλο έρωτα της ζωής τους, χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε μακροχρόνιο δεσμό ή γάμο. Όσοι έχετε παιδιά σε προσχολική ηλικία θα χαρείτε με τα καμώματά τους και όσες γυναίκες συλλάβουν μέσα στον μήνα θα αποκτήσουν αγόρι. Οι νεαροί και τολμηροί επιχειρηματίες θα έχουν επιτυχία με επενδύσεις σε τουρισμό και βιολογικές καλλιέργειες. Οι καλλιτέχνες θα έχουν δημιουργική και πρωτοποριακή έμπνευση με ότι καταπιαστούν.







Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 6ο μήνα του επαγγελματικού και συγγενικού ανταγωνισμού με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, Ερμή, από 1-10/2 στον ωροσκόπο. Στο διάστημα αυτό θα έχετε μεγάλη απόδοση στο χώρο εργασίας σας με αποτέλεσμα να σας φθονήσουν οι συνάδελφοι και οι υφιστάμενοι σας και να προσπαθήσουν, χωρίς επιτυχία, να σας υπονομεύσουν. Από 11-26/2 ο Ερμής θα μετακινηθεί στο 2ο σπίτι με αποτέλεσμα να επιτύχετε αύξηση των αποδοχών σας, αν είσαστε μισθωτοί, μέσω προαγωγής ή μετάθεσης και αύξηση του κύκλου εργασιών σας αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Στον συγγενικό σας χώρο θα υπάρξουν ανταγωνισμοί και συμπεριφορές υποκριτικές, κυρίως από το σόι της μητέρας σας που θα σας εκνευρίσουν. Από 27-29/2 με τον Ερμή σε πτώση στους Ιχθύες αποφύγετε τα κουτσομπολιά σε βάρος συναδέλφων σας.









Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας, καταλαμβάνει τον 7ο οίκο των συζυγικών και επαγγελματικών σχέσεων σε περίπτωση που έχετε στην δουλειά σας συνεταίρο. Ο μήνας λοιπόν προβλέπεται να είναι δύσκολος επειδή το ζώδιο σας δέχεται πλήρη όψη από τον ισχυρό, πλην ανάδρομο, Κρόνο από 7-29/2. Στο διάστημα λοιπόν αυτό ας λέτε για εξομάλυνση των συζυγικών σας σχέσεων, όλες τις Δευτέρες, Τετάρτες και Παρασκευές, Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Παράλληλα, φροντίστε να μην προκαλείτε τον σύντροφο ή την σύντροφο σας με υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις γιατί θα δημιουργηθούν σκηνές και τριβές που θα προκαλέσουν ρήγμα στον γάμο σας. Αν έχετε συνεταίρο, φροντίστε να υπάρχει δυνατότητα άμεσου ελέγχου στην οικονομική διαχείριση της δουλειάς σας. Πιθανά προβλήματα αθέμιτου επαγγελματικού ανταγωνισμού.









Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9



Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον δύσκολο 8ο οίκο, φιλοξενεί τον Άρη ανάδρομο και δέχεται δυσμενή πλήρη όψη από τον Δία. Όλα λοιπόν αυτά τα στοιχεία δεν συνιστούν έναν εύκολο μήνα και θα πρέπει όλες τις Τρίτες, τις Πέμπτες και τις Κυριακές να λέτε την επίκληση εξευμενισμού του Άρη, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια. Παράλληλα, θα πρέπει συνειδητά να αποφεύγετε τους πιθανούς κινδύνους από απρόσεχτη οδήγηση, επικίνδυνα σπορ και μπλεξίματα σε καυγάδες, ιδιαίτερα κάτω από την επίδραση του αλκοόλ. Από 1-12/2 με τον Ήλιο σας στον ωροσκόπο θα είσαστε εκτεθειμένοι, οι μεν άνδρες σε διαμάχες με συγγενείς σας για κληρονομικά θέματα, οι δε γυναίκες σε επίφοβες ερωτικές συναναστροφές με άτομα κατώτερα του επιπέδου τους. Από 13-29/ 2, θα υπάρξει οικονομική στενότητα.







Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10



Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 9ο τυχερό οίκο φιλοξενώντας ταυτόχρονα τον σοφό και ραδιούργο Κέτου (Νότιο Δεσμό Σελήνης).Ο πλανήτης κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, από 1-10/2 θα βρίσκεται στον ωροσκόπο με αποτέλεσμα να είσαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού σε κάθε ζήτημα που έχει να κάνει με το προσωπικό σας γόητρο, το συμφέρον και τους μακροπρόθεσμους στόχους της ζωής. Ο πατέρας σας θα είναι στο πλευρό σας σε κάθε σας βήμα. Από 11-26/2 ο Ερμής θα βρεθεί στο 2ο σπίτι των εισοδημάτων σας από την κύρια απασχόληση σας με αποτέλεσμα οι αποδοχές σας να αυξηθούν είτε ως μισθωτοί είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Νέες γνωριμίες για όσες γυναίκες θέλουν οικονομική εξασφάλιση μέσω γάμου ή ερωτικής σχέσης. Από 27-29/2 με τον Ερμή σε πτώση στο 3ο σπίτι και στους Ιχθείς, κίνδυνος σοβαρής παρεξήγησης αδελφό ή γείτονα.



Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11



Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής καταξίωσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Φιλοξενεί τον Κρόνο πανίσχυρο στην έξαρση του (Ζυγός) πλην ανάδρομο από7-29/2 και με πλήρη δυσμενή όψη από τον Δία. Ωστόσο, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη, βρίσκεται πανίσχυρη στην έξαρση της στους Ιχθύες και στο 3ο τολμηρό και πονηρό σπίτι. Το σκηνικό είναι συναρπαστικό και κατάλληλο για τολμηρούς παίκτες, άνδρες και γυναίκες, που τους αρέσει να παίρνουν ρίσκα ποντάροντας στα εύκολα κέρδη την χλιδή και τις ερωτικές περιπέτειες αλλά κυρίως που να ξέρουν να χάνουν διαθέτοντας.. αλεξίπτωτο για ομαλή προσγείωση αν κάτι πάει στραβά. Για την πλειοψηφία πάντως των φρόνιμων ατόμων ο μήνας θα κυλήσει με ένταση και έξοδα.



Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12



Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των απροσδόκητων κερδών και ευεργετημάτων μέσω δημοσίων σχέσεων, φιλοξενώντας τον υλιστή Ράχου θετικά (Βόρειο Δεσμό). Έως εδώ όλα καλά. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, θα βρίσκεται ολόκληρο τον μήνα ανάδρομος και στο δύσκολο και σκοτεινό 8ο σπίτι. Σαν ασπίδα προστασίας, ας λέτε όλες τις Τρίτες, τις Πέμπτες και τις Κυριακές του μήνα την επίκληση εξευμενισμού του Άρη Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας νότια. Συγκεκριμένα, κάθε υπόσχεση που θα σας δίνουν για κάθε θεμιτή σας επιθυμία δεν θα πραγματοποιείται ενώ αντίθετα θα έχετε απρόσμενα οφέλη από την κακοτυχία ή ακόμη και τον αιφνίδιο θάνατο κάποιου συγγενή σας που θα κληρονομήσετε ή θα πάρετε την θέση του στην δουλειά που είχε.







Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1



Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει το δύσκολο 12ο σπίτι των απωλειών, χρεών και κρυφών εχθρών. Έχει πλήρη αρνητική όψη από τον κυβερνήτη σας τον Δία και πλήρη θετική από τον ισχυρό πλην ανάδρομο (7-29/2) και σκληρό Κρόνο. Τώρα, ο κυβερνήτης σας Δίας είναι εγκατεστημένος στο 4ο σπίτι της μητέρας και εστίας. Θα έχετε λοιπόν προβλήματα με την μητέρα σας σε θέματα οικογενειακά ή σε θέματα υγείας της αν βρίσκεται στην τρίτη ηλικία. Αν είσαστε οικογενειάρχες θα βιώσετε προβλήματα επικοινωνίας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας σας που πιθανόν να σας αναγκάσουν να ζείτε διπλή ζωή εμπλεκόμενοι (άνδρες και γυναίκες) στα δίχτυα εξωσυζυγικών σχέσεων που θα σας δημιουργούν έξοδα και άγχος. Πολλοί κρυφοί εχθροί σας βρίσκονται στο συγγενολόι της μητέρας σας.



Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2



Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και ωροσκόπο με αποτέλεσμα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Φιλοξενεί τον Ήλιο (1-12/2) και τον Ερμή (1-10/2). Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, βρίσκεται πανίσχυρος στην έξαρση του στον Ζυγό, στον 10ο οίκο της κοινωνικής και επαγγελματικής προβολής, πλην όμως ανάδρομος, από 7-29/2 με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο διάστημα του μήνα να υπάρξουν διαψεύσεις ή ανατροπές σε θέματα κοινωνικά και επαγγελματικά όπως π.χ. αναβολές γάμων ή προαγωγών ή αποζημιώσεων. Για προστασία σας λοιπόν στο διάστημα αυτό ας λέτε όλα τα Σάββατα και τις Παρασκευές, Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ, 27 φορές ατενίζοντας δυτικά. Φροντίστε να μην απογοητευθείτε, αν κάποιος στόχος σας δείχνει να μην πιάνει. Απλά συνεχίστε τις προσπάθειες και στο άμεσο προσεχές μέλλον θα πραγματοποιηθεί.







Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3



Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει το 2ο σπίτι με τα εισοδήματα που προέρχονται από την κύρια απασχόληση σας και όχι μόνον. Φιλοξενεί τον Ήλιο (13-29/2), τον Ερμή (11-26/2) και την Αφροδίτη (1-2/2). Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος είναι πανίσχυρος στην έξαρση του στον Ζυγό και στο 10ο σπίτι της κοινωνικής και επαγγελματικής προβολής, πλην ανάδρομος από 7-29/2 με αποτέλεσμα να ξοδεύετε πολλά για την κοινωνική σας προβολή και δημόσιες σχέσεις, χωρίς το ανάλογο θετικό αποτέλεσμα. Για να προστατέψετε τα εισοδήματα σας, καθώς και την δημόσια κοινωνική και επαγγελματική εικόνα, ας λέτε στο διάστημα αυτό όλες τις Παρασκευές και τα Σάββατα, Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Φροντίστε να επιμορφωθείτε επαγγελματικά μέσω σεμιναρίων και κατόπιν να κάνετε δημόσιες σχέσεις προωθώντας τα προσόντα σας.







Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4



Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της δράσης σε καθημερινό επίπεδο και όχι μόνον. Φιλοξενεί τον Ερμή σε πτώση (27-29/2) και την Αφροδίτη, πανίσχυρη σε έξαρση (2-28/2). Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, βρίσκεται τοποθετημένος στο 4ο σπίτι της μητέρας και της ασφάλειας και άνεσης που μας παρέχει η οικογενειακή εστία. Έτσι λοιπόν αυτόν τον μήνα θα συνδυάσετε με τέλειο τρόπο την οικογενειακή θαλπωρή με την… εξωοικογενειακή δράση, ψυχαγωγία και ότι ήθελε προκύψει. Φυσικά, για τα ελεύθερα άτομα δεν τίθεται ουδέν πρόβλημα ενώ για τα ανδρόγυνα με κλίση στην περιπέτεια, πιθανόν να προκύψουν εξωσυζυγικοί πειρασμοί που μπορούν να τινάξουν τον γάμο τους στον αέρα. Ανάμεσα σε αδέλφια θα προκύψουν καυγάδες μέσα στο σπίτι με υπαίτια τα μικρότερα και χαϊδεμένα.


astrology.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment