Tuesday, January 31, 2012

Οι πιο κακοί εραστές που θα σου τύχουν

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLg2XXz3OOhmscBEfEWYf4NfvoeizCwaJo6rLSDCWJFDnbXYpZmMY-m1Ddmd8KHtAPGG0oi0BNetIytAoA752kuxIh96Zym3YQuhvau086mvoY16eoCSsRDs_ndhcB2gS5jQ0cpNINYAtd/s400/94.jpgΗ τύχη στον έρωτα μπορεί να ήταν με το μέρος σου...


Βέβαια, η τύχη στο σεξ δεν ήταν τόσο καλή μαζί σου. Οι πιθανότητες να συναντήσεις έναν άντρα σκράπα στο κρεβάτι είναι πολλές!

Και ενώ οι ικανότητες των αρσενικών στο σεξ μπορούν να βελτιωθούν, υπάρχουν κάποιοι... συγκεκριμένοι τύποι εραστών που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη λίμπιντό σου.

1. Ο εραστής του λεπτού:

Σαν τα θερμόμετρα ο παρτενέρ αυτός, μία που μπήκε και μία που τελείωσε.

Αν σου παίρνει περισσότερο χρόνο να βγάλεις το σουτιέν απ' ότι χρειάζεται εκείνος για να κορυφώσει, τα πράγματα είναι σκούρα.

Πάντως, μπορεί να πρόκειται για φαινόμενο των πρώτων φορών μεταξύ σας.

Αν πάλι η πρόωρη απόλαυσή του σας ταλαιπωρεί, οφείλετε να ψάξετε και ιατρικά το θέμα!

Μην ξεχνάς: πως δια της τριβής παράγεται θερμότης. Μπορεί ο πρώην σου να έκανε μαραθώνιους σεξ με 50 και 60 λεπτά ηδονής, όμως δεν πρέπει να μπαίνεις στην λογική των συγκρίσεων. Προπονηθείτε και στα προκαταρκτικά και δοκιμάστε και διαφορετικές στάσεις ή ακόμα και ένα προφυλακτικό με επιβραδυντικό.





2. Ο εραστής- λαγουδάκης:

Ο τύπος τούτος, κάνει έρωτα ωσάν τα λαγουδάκια. Και δεν εννοούμε πως του αρέσει να ζευγαρώνει διαρκώς αλλά πως εφαρμόζει την τεχνική τακ- τακ σαν λαγουδάκι. Εσύ καταλήγεις να χτυπάς το κεφάλι στο κεφαλάρι του κρεβατιού και να απορείς τι κάνει ο τύπος;

Μην ξεχνάς: προσπάθησε από τις πρώτες φορές να ανακόψεις την πορεία του Roger Rabbit. Εξήγησέ του πως το σεξ αυτό δεν ταιριάζει σε σένα και χαλάρωσέ τον ώστε να πάρεις εσύ τα ηνία της πράξης και να δώσεις το δικό σου ρυθμό.





3. Ο τεμπέλης εραστής:

Βολεμένος στις στάσεις που τον εξυπηρετούν, ο άντρας αυτός δεν θα κάνει και πολλά για να σου δείξει τι αξίζει στο κρεβάτι.

Θες φταίει που τον προίκισε ο θεός και δεν έχει να ανησυχεί για πολλά, θες που βολεύτηκε με σένα που κάνεις τα πάντα και συμφέρεις, ο άντρας αυτός πιο εύκολα θα αλλάξει τον καφέ που πίνει παρά την στάση που τον εξυπηρετεί στο κρεβάτι;

Μην ξεχνάς: όπως και να έχει με την υπερπροσπάθεια την δική σου, καις θερμίδες.

Σίγουρα, με ένα τέτοιο παρτενέρ το ερωτικό παιχνίδι δεν εξελίσσεται. Σε κάθε περίπτωση και άπαξ και βαρεθείς μπορείς να πετάξεις σε άλλες αγκαλιές.





4. Ο κύριος "αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί":

Το πιο πιθανό είναι η διαρκής και επαναλαμβανόμενη απώλεια στύσης του σαν τις απεργίες της ΔΕΗ να συμβαίνει μεν απροειδοποίητα αλλά να του έχει συμβεί πολλές πολλές φορές. Αν η αδυναμία να σηκώσει την σημαία του έρωτα εξελίσσεται κάθε φορά που επιχειρείτε να κάνετε κάτι ερωτικό, το να σιωπάς δεν εξυπηρετεί!

Μην ξεχνάς: πάρε θάρρος και μίλα! Αν επιμείνει στο σενάριο του "δεν μου έχει ξανασυμβεί", μέτρησε τις πρώτες του φορές γιατί 1+1+1+1 δεν μπορεί να ισούται με 1. Αν πάλι αυτό του συμβαίνει μόνο μαζί σου, βρείτε τις αιτίες για τις οποίες εκείνος κομπλάρει.





5. Ο εραστής εγωιστής:

Πώς να δεις χαρά εκεί χαμηλά όταν ο παρτενέρ σου είναι ο μεγαλύτερος εγωιστής που υπάρχει ειδικά στο συγκεκριμένο σπορ. Το θέμα του είναι να σκοράρει ο κύριος, όσο πιο γρήγορα μπορεί και το τι θα συμβεί με σένα (αν τέλειωσες, αν όχι, αν χρειάζεσαι κάποια φροντίδα) δεν τον απασχολεί.

Μην ξεχνάς: βάλε πρώτη, γκάζωσε και πήγαινε σε άλλες αγκαλιές λιγότερο εγωιστικές.





Μην φοβάσαι:

Τον ομιλητικό: μπίρι μπίρι, λέγε λέγε, θα μάθεις κι εσύ να του μιλάς βρώμικα και που ξέρεις, μπορεί και να σου αρέσει.

Τον ορεξάτο για νέα κόλπα: ξεπέρασε την ντροπή! Ίσα ίσα που το αγόρι αυτό θα σου ανοίξει τα μάτια. Όσο περισσότερα δοκιμάζετε (πάντα με τη θέλησή σου και μέχρι εκεί που συμφωνείς) θα σου μείνει η εμπειρία και δεν θα βαρεθείς!

Τον άπειρο: όπως τα αγόρια που δεν έχουν κάνει μεγάλες σχέσεις, έτσι και τα αγόρι με τις λίγες σεξουλαικές εμπειρίες, είναι εύπλαστα. Άσε που ο τύπος αυτός έχει και όρεξη και έρχεται δυναμικός για να ρουφήξει γνώσεις και κάθε τι που θα του δείξεις!



frappedoupoli.blogspot.com







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment