Tuesday, January 31, 2012

Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη βύθιση του Costa Concordia


Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το πολύνεκρο ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia ανοικτά της Τοσκάνης ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο οποίο καταγράφονται τα πρώτα λεπτά της πρόσκρουσης και οι αντιδράσεις των επιβατών..

με χαρακτηριστική σκηνή έναν πατέρα που προσπαθεί να καθησυχάσει το τρομαγμένο του παιδάκι δείχνοντας του τα φώτα της ακτής του νησιού Τζίλιο.

Στο βιντεο φαίνεται καθαρά ότι το πλοίο έχει ήδη πάρει κλήση αλλά κανείς δεν ενημερώνει τι ακριβώς συμβαίνει, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος.
Συγκλονιστικό είναι και το βίντεο της κάμερας του πλοίου που δείχνει την στιγμή που το Costa Concordia χτυπάει στον ύφαλο. Το πλοίο τραντάζεται δυνατά και αρχίζει να κλυδωνίζεται δεξιά και αριστερά με αποτέλεσμα έπιπλα , επιβάτες και προσωπικό να παρασύρονται με δύναμη.

Οι δύτες του ιταλικού Λιμενικού δίνουν καθημερινά στην δημοσιότητα εικόνες από το μισοβυθισμένο πλοίο που θυμίζουν σκηνές από την ταινία «Τιτανικός». Το σκοτάδι και το παγωμένο νερό καλύπτουν τις αίθουσας ψυχαγωγίας, τις τραπεζαρίες και τους διαδρόμους του κρουαζιερόπλοιου, που πριν 2 εβδομάδες έσφυζαν από φωνές , γέλια και κίνηση.





himaira







ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment