Tuesday, January 31, 2012

Συνέλαβαν ζευγάρι Βρετανών λόγω «τρομοκρατικού» tweet!

Δύο Βρετανοί τουρίστες συνελήφθησαν με το πάτησαν το πόδι τους στην Αμερική
, εξαιτίας ενός αστείου που έκαναν στο Twitter.
Πρόκειται για τους Leigh Van Bryan και την Emily Bunting που είχαν προγραμματίσει να επισκεφτούν την Αμερική και αστειεύτηκαν μέσω Twitter πως ετοιμάζονται να «καταστρέψουν τη χώρα».


Ο 26χρονος συνελήφθη αμέσως μόλις το αεροπλάνο του προσγειώθηκε στο Los Angeles και κρατήθηκε σε κελί με εμπόρους ναρκωτικών για περισσότερες από 12 ώρες.

Οι υπηρεσίες εθνικής ασφαλείας εντόπισαν το Tweet του νεαρού, που σχολίαζε ότι έρχεται στην Αμερική για να την «καταστρέψει» και το θεώρησαν ύποπτο.

Ο νεαρός έγραψε σε φίλη του για το επερχόμενο ταξίδι του στο Χόλυγουντ: «Είσαι ελεύθερη αυτήν την εβδομάδα για κουτσομπολιό και προετοιμασία πριν πάω να καταστρέψω την Αμερική»;
Παρόλο που ο νεαρός προσπάθησε να εξηγήσει στην ασφάλεια του αεροδρομίου πως το «καταστρέφω» χρησιμοποιείται από τους Βρετανούς με την έννοια του «άγριου πάρτι», οι ένοπλοι φρουροί τον συνέλαβαν και τον ανέκριναν ως τρομοκράτη.

Την ίδια τύχη είχε και η φίλη του Emily, η οποία tweetαρε μια ατάκα από της σειρά «Family Guy», σχολιάζοντας πως έρχεται στο Χόλυγουντ και θα ξεθάψει την Marilyn Monroe.

12 ώρες μετά την κράτησή τους, τους επεστράφησαν τα διαβατήρια και τους έδωσαν έγγραφα που απαγορεύουν ρητά την είσοδό τους στην Αμερική.




mediagate





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment