Saturday, March 31, 2012

Ψάχνουν τον τυχερό των 640 εκατομμυρίων


Φρενίτιδα έχει καταλάβει τους Αμερικάνους
με την κλήρωση Mega Millions. Ο τυχερός λαχνός που κέρδισε 640 εκατομμύρια δολάρια, πωλήθηκε στο Μέριλαντ, κοντά στην Ουάσινγκτον, αλλά ο τυχερός κάτοχος έχει εξαφανιστεί ! Σύμφωνα με ειδικούς, ίσως χρειαστεί να....




περάσουν αρκετές ημέρες πριν ο νικητής εμφανιστεί, καθώς γενικά όσοι κερδίζουν τυχερούς λαχνούς συμβουλεύονται πρώτα δικηγόρους πριν ανακοινώσουν ότι κέρδισαν.

Όλα τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και οι εφημερίδες έχουν επιδοθεί στο «κυνήγι του χαμένου τυχερού» αν και ακόμα
δεν είναι γνωστό αν είναι ένας ο κάτοχος του τυχερού λαχείου - και συνεπώς ο μοναδικός νικητής του τζακπότ – ή περισσότεροι που θα μοιραστούν το αστρονομικό (ούτως ή άλλως) ποσό.

Τα 640 εκατομμύρια δολάρια αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του τυχερού παιχνιδιού παγκοσμίως και οι πιθανότητες να κέρδιζε κάποιος το τζάκποτ ήταν μία στα 176 εκατομμύρια!

Οι τυχεροί αριθμοί (2, 4, 23, 38, 46 και ο συμπληρωματικός αριθμός 23) ανακοινώθηκαν αργά χθες και οι οργανωτές δεν έχουν προβεί σε καμιά ανακοίνωση για τον νικητή ή τους νικητές του τζακπότ.

Ο τυχερός παίκτης μπορεί να διαλέξει αν θα λαμβάνει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για 26 χρόνια ή θα λάβει εφάπαξ το ποσό των τουλάχιστον 400 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί σε ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς φόρους.



http://www.trelokouneli.gr/2012/03/640.html



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment