Saturday, March 31, 2012

Το πιο παράξενο αντικείμενο που θα βελτιώσει τη γυμναστική σας



http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/a626365c8dda3270e6cadd81e5c975b2_M.jpgΤο μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το κρατάτε και οι επιδόσεις σας θα εκτοξευθούν σε νέα
ύψη...

Πάει πουθενά το μυαλό σας;

Κάθε φορά που πηγαίνετε γυμναστήριο –ή βγαίνετε έξω να τρέξετε- υπάρχουν κάποια στάνταρ αντικείμενα που πρέπει να πάρετε μαζί μας: τα κλειδιά, το πορτοφόλι και το κινητό σας είναι τα πιο δημοφιλή και σημαντικά από αυτά. Σύμφωνα όμως με μια έρευνα που έγινε πρόσφατα από το Stanford University School of Medicine, μάλλον υπάρχει κι άλλο ένα αντικείμενο που θα πρέπει να κουβαλάτε μαζί μας από εδώ και πέρα.







Ένα μπουκάλι παγωμένο νερό. Όχι όμως για να το πιείτε, αλλά απλά για να το κρατάτε.





Οι ερευνητές κράτησαν τα στοιχεία από προηγούμενες έρευνες που είχαν αποδείξει πως οι αθλητές που φοράνε παγωμένα γιλέκα κουράζονται λιγότερο και ασκούνται καλύτερα, και «στρατολόγησαν» υπέρβαρες γυναίκες για να περπατήσουν πάνω σε διαδρόμους και να κάνουν διάφορες ασκήσεις, όπως καθίσματα. Μερικές από αυτές κρατούσαν στα χέρια τους ειδικές ψυκτικές συσκευές. Το αποτέλεσμα ήταν οι γυναίκες αυτές να είναι πιο συνεπείς στις προπονήσεις και να έχουν καλύτερες επιδόσεις στις ασκήσεις, όπως να τρέχουν περισσότερο και πιο γρήγορα στον διάδρομο, σε σχέση με όσες δεν κρατούσαν την συσκευή. Επίσης, παρατηρήθηκε πως η πίεση και οι παλμοί καλυτέρευσαν και η περιφέρεια των γυναικών αυτών μειώθηκε σημαντικά.





Έτσι, οι ειδικοί συμβουλεύουν τις γυναίκες να παγώνουν ένα μπουκάλι με νερό στην κατάψυξη πριν πάνε γυμναστήριο, να το παίρνουν μαζί τους στην προπόνηση και να το κρατάνε στον διάδρομο και σε άλλες ασκήσεις ώστε να πετύχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Εκτός αυτού, στο τέλος της προπόνησής σας ο πάγος θα έχει λιώσει και εσείς θα μπορείτε να απολαύσετε το δροσερό σας νεράκι ως βραβείο για την σκληρή σας προσπάθεια.

queen


















ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment