Sunday, September 11, 2016

4 βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν βγείτε με κάποιο που γνωρίσατε μέσω ίντερνετ!

Γιατί τα φαινόμενα μπορεί να απατούν!
Ας το παραδεχτούμε όλοι και όλες: Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά πλέον στη ζωή μας, μη σας πούμε ότι πια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως χωρίς αυτό!
Το θέμα βέβαια είναι, ότι δεν έχει κατακτήσει μόνο το επαγγελματικό κομμάτι της, που αυτό καλά κάνει γιατί η διευκόλυνση που προσφέρει είναι τεράστια, αλλά είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι και της προσωπικής μας ζωής! 

Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει πλέον άνθρωπος, και δεν εννοούμε τους γονείς μας, που να μην έχει facebook, twitter και όλα τα σχετικά! Τραγουδάκια, φωτογραφίες, εκτός πια ότι δεν υπάρχει καμία ιδιωτικότητα, από επιλογή μας αν μας ρωτάτε, οι γνωριμίες μέσω των σελίδων αυτών έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς, που για κάποιους αποτελεί πια μονόδρoμο και στην ερωτική τους ζωή! 

Πριν το κοροιδέψετε, γιατί κι εμείς πιστεύουμε ότι δεν είναι και το πιο υγιές να γνωρίζεις άτομα μέσω facebook ας πούμε, πρέπει να παραδεχτούμε, ότι όλες μας έχουμε ενθουσιαστεί όταν κάποια στιγμή είχαμε friend request από έναν ωραίο άντρα και πως όλες έχουμε φλερτάρει με άπειρους τύπους μόνο και μόνο για να περάσει η ώρα! Τι γίνεται όμως όταν τελικά καταλήξουμε να βγούμε με κάποιον που δεν έχουμε δει ποτέ live; Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε κάποια βασικά πράγματα, τα οποία καλό θα ήταν να κάνετε πριν βγείτε ραντεβού με έναν... ουσιαστικά άγνωστο!

1. Ενημερώστε έναν φίλο: Μη γελάτε και μην μας κατηγορήσετε για μανία καταδίωξης και τα σχετικά! Η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων αποδεικνύεται φυσιολογικότατοι άνθρωποι οι οποίοι απλά αντιμετωπίζουν ερωτικά τέλματα όπως ακριβώς κι εσείς! Ωστόσο, και επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός, φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά, καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένες για όλα! Πού ξέρετε δηλαδή αγαπητές μου ότι ο άλλος δεν είναι ψυχοπαθής; Οπότε το καλύτερο, και το ελάχιστο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε μία φίλη σας, ή τελοσπάντων ένα άτομο της εμπιστοσύνης σας, για το πού ακριβώς θα είστε! Δεν είπαμε ότι πρωταγωνιστείτε σε επεισόδιο του Κόκκινου Κύκλου, αλλά όπως είπαμε και παραπάνω, καλύτερα να είστε προετοιμασμένες για όλα!

2. Κάντε κάτι που σας αρέσει πολύ ακριβώς πριν το ραντεβού: Μην τρομάζετε! Δεν πρόκειται τίποτα κακό να σας συμβεί, απλά επειδή ποτέ δεν ξέρετε πώς θα εξελιχθεί η βραδιά, μπορεί να είναι τέλεια, μπορεί όμως να είναι και το απόλυτο φιάσκο, και επειδή έχουμε την τάση να σχηματίζουμε υπέρ του δέοντως μεγάλες προσδοκίες, καλό θα ήταν προηγουμένως να έχουμε κάνει κάτι το οποίο πραγματικά απολαμβάνουμε με άτομα που αγαπάμε, ώστε η... ήττα που ίσως να βιώσουμε, να μην είναι τόσο σκληρή! Και πού ξέρετε; Ίσως το ραντεβού αυτό να εξελιχθεί στον έρωτα της ζωής σας ή ακόμα και σε μία πολύ ωραία ιστορία που θα λέτε με τις  φίλες σας για να γελάτε!

3. Δείτε καλά τις φωτογραφίες: Ε ναι βρε κορίτσια, αν εσείς στέλνετε στο χριστιανό φωτογραφίες που φαίνεστε τουλάχιστον μοντέλο, είναι απολύτως λογικό εκείνος να ενθουσιαστεί και να σας κάνει και πρόταση γάμου πριν καλά καλά σας γνωρίσει! Αλλά ας μη κατηγορήσουμε μόνο εσάς, έχουν κι εκείνοι τις ευθύνες τους, μιας και πλέον οι άντρες πάσχουν πολύ περισσότερο από ναρκισσισμό σε σχέση με εμάς! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βγάζουν φωτογραφίες στις οποίες μοιάζουν με χολιγουντιανό star, και από κοντά με το μικρό, άχαρο ξαδερφάκι σας! Πριν βροντοφωνάξετε ότι δεν είστε τόσο ρηχές ώστε να ανταλλάσετε φωτογραφίες, σας ενημερώνουμε ότι είστε γιατί το να βγεις με κάποιον μόνο και μόνο επειδή έχετε ανταλλάξει 5 ιντερνετικές κουβέντες, δεν είναι και το πιο ώριμο πράγμα στον κόσμο!

4. Bρείτε και τίποτα κοινό: Ναι ωραία του αρέσατε και σας άρεσε, αλλά εκτός από αυτό υπάρχει κάτι άλλο που να σας ενώνει ή έστω να είναι αρκετό ώστε οι 2 ώρες του ραντεβού να μην είναι βασανιστικές; Aλήθεια ρωτήσατε τι δουλειά κάνει ή το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν οι κοιλιακοί του και το ακριβό του αυτοκίνητο; Πραγματικά πώς περιμένετε να περάσετε καλά, όταν εκείνος ακούει hip hop κι εσείς τσιφτετέλια; Και πώς περιμένετε να σας πάει κάπου και να σας αρέσει, εκτός αν έχετε διαλέξει εσείς φυσικά το μέρος! Σαν να το κάνουμε εικόνα! Ο ένας στη Δύση ο άλλος στην Ανατολή με το κινητό ανά χείρας πιθανότατα σε αναζήτηση νέου... στόχου!

No comments:

Post a Comment