Thursday, March 8, 2012

ΣΟΚ! Τεμάχισε τη γυναίκα του επειδή έμεινε έγκυος για 10η φορά

ΣΟΚ! Τεμάχισε τη γυναίκα του επειδή έμεινε έγκυος για 10η φοράΜια αγνοούμενη μητέρα εννιά παιδιών ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον
 σύζυγό της...

όταν εκείνος έμαθε ότι έμεινε έγκυος για δέκατη φορά, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.



Ο Καρλ Μπέρμαν δικάζεται για τη δολοφονία της γυναίκας του, Σάουνα Λι, παρά το γεγονός ότι η σωρός της άτυχης γυναίκας δεν έχει ακόμη εντοπισθεί.



Σύμφωνα με το Δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ, ο 24χρονος άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του με ένα σφυρί, ύστερα τεμάχισε το σώμα της, τοποθέτησε τα κομμάτια σε σακούλες απορριμμάτων και τις πέταξε στα σκουπίδια.



Ωστόσο, η τεμαχισμένη σωρός της 36χρονης γυναίκας δεν έχει εντοπισθεί ακόμη από τις αστυνομικές αρχές, καθώς εικάζεται ότι οι σακούλες αποτεφρώθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα οικιακά απορρίμματα της γειτονιάς.



Ο Μπέρμαν, ο οποίος αρχικά αρνούταν όλες τις κατηγορίες, εξαγριώθηκε στο άκουσμα ότι η γυναίκα του θα φέρει στο κόσμο το δέκατο παιδί τους και την σκότωσε. Έτσι πίστευε το Δικαστήριο.



Ο 24χρονος άνδρας έσπασε τελικά τη σιωπή του και ομολόγησε την ενοχή του.



Σε συνεντεύξεις του, ο Μπέρμαν υποστήριξε ότι δολοφονία αποτελούσε στη πραγματικότητα υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Η Σάουνα Λι είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να την σκοτώσει.



Την χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί και έπειτα την τεμάχισε χρησιμοποιώντας ένα κλαδευτήρι κήπου. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι χρειάστηκε δύο μέρες για να ολοκληρώσει τον τεμαχισμό.



Μετά την ομολογία του, ο Μπέρμαν εισήχθη στη μονάδα ψυχικής υγείας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Caludon Centre, όπου και υπεβλήθη σε εξετάσεις.



24wro






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

     Κανε Like και εσύ!!

No comments:

Post a Comment