Saturday, March 31, 2012

Ένας γάμος 1200 ευρώ


http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/87741bb40bdb9a15725ba54a4763efb0_M.jpgΈνας γάμος καταστροφή...


Ένα ζευγάρι από την Ουαλία κατάφερε να οργανώσει το γάμο του ξοδεύοντας το πολύ οικονομικό ποσό των 1200 ευρώ. Οι δύο νέοι παντρεύτηκαν με μία τελετή που κόστισε ελάχιστα ενώ το γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε οργανώθηκε σε παμπ της νότιας Ουαλίας κάνοντας την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους πραγματικά αξέχαστη.







Τώρα εσείς αναρωτιέστε πώς γίνεται να το κάνετε και εσείς αυτό συνδυάζοντας την πιο συμφέρουσα τιμή με ένα γλέντι που θα το θυμάστε για μια ζωή.

Δυστυχώς για το νιόπαντρο ζευγάρι δεν αποδείχτηκε ανθόσπαρτος ο βίος τους, καθώς λίγες μέρες μετά το γαμήλιο ταξίδι τους και αφού επέστρεψαν βγήκαν να το γιορτάσουν με τους κουμπάρους τους και τα πράγματα ξέφυγαν πολύ από τον έλεγχο.





Ο 29χρονος το έτσουξε πολύ παραπάνω από όσο άντεχε και, προς έκπληξη όλων όσων έμαθαν το ατυχές συμβάν, άρχισε να δέρνει και να δαγκώνει τη γυναίκα του μέχρι που οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.





Φυσικά ο γάμος έληξε άδοξα μετά από την τραγική αυτή ιστορία και έτσι δε θα σας προτείναμε σε καμία περίπτωση να τους αντιγράψετε. Αν μη τι άλλο, το θεωρούμε γρουσουζιά!

queen.gr









ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment