Tuesday, March 20, 2012

Τον μαχαίρωσαν ενώ κοιμόταν ακολουθώντας εντολές!



Τον μαχαίρωσαν ενώ κοιμόταν ακολουθώντας εντολές!Οι οικονομικές διαφορές του με έναν 59χρονο, ήταν η αιτία να μαχαιρωθεί στον… ύπνο του ο
53χρονος άνδρας που βρέθηκε αιμόφυρτος από την μητέρα του μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Πεντακοσίων Καβάλας!



Ο ηθικός αυτουργός της πρωτοφανούς επίθεσης συνελήφθη, ενώ αναζητούνται ακόμη οι τρεις μαχαιροβγάλτες που ακολούθησαν τις εντολές του!




Ο τραυματίας που νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου στο Γενικό νοσοκομείο Καβάλας, έλυσε τον γρίφο που αντιμετώπιζαν οι άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι δεν βρήκαν ίχνη ληστείας στο σπίτι του. Στην κατάθεση που έδωσε, εξήγησε ότι οι τρεις άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι χωρίς να τους αντιληφθεί και τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά, ενώ κοιμόταν! Μόλις πετάχτηκε από τον πόνο, του αποκάλυψαν χωρίς περιστροφές την αιτία του τραυματισμού του και έφυγαν!




Ο 59χρονος επιχειρηματίας που φέρεται να διέταξε τον τραυματισμό, συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας και οδηγείται στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να ανακαλύψουν τα στοιχεία των φυσικών αυτουργών και να τους οδηγήσουν στην δικαιοσύνη.











ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment