Wednesday, May 23, 2012

Ξεκινάει το 85ο Ράλι Ακρόπολις (video)

Μια διεθνούς βεληνεκούς αθλητική διοργάνωση
, που θα δώσει την ευκαιρία προβολής της Ελλάδας στους φίλους του αυτοκινήτου και των αγώνων ταχύτητας, το Ράλι Ακρόπολις ανοίγει αυλαία στις 24 Μαΐου.
Στο Ράλι Ακρόπολις θα συμμετάσχουν 52 πληρώματα από 32 χώρες και έτσι οι εικόνες με τις ελληνικές φυσικές ομορφιές στο φόντο των γρήγορων αυτοκινήτων θα κάνουν το γύρο του κόσμου, αφού η τηλεοπτική κάλυψη των 22 ειδικών διαδρομών του Ράλι θα γίνει από 500 διεθνή μέσα ενημέρωσης. Δίπλα στα επτά ελληνικά πληρώματα που θα ακολουθήσουν το σύνολο του Αγώνα για το WRC, θα βρεθούν ακόμη δεκαεννιά Έλληνες αγωνιζόμενοι καθώς έπειτα από δώδεκα χρόνια το Ράλι Ακρόπολις θα προσμετρηθεί στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα της Πέμπτης 24 Μαΐου στο Ζάππειο και επίσημος χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΟΠΑΠ Α.Ε.
Η σημαία για τον νικητή του Ράλι Ακρόπολις θα πέσει στις 27 Μαΐου και πριν φτάσουν στο τέρμα, αυτοκίνητα και πληρώματα θα πρέπει να διανύσουν σε σκληρές συνθήκες 410 χιλιόμετρα.

Σε συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση που δόθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ράλι Ακρόπολης, Βασίλης Δεσποτόπουλος, τόνισε ότι στην Ελλάδα ειδικά αυτή την εποχή έχουμε μεγάλη ανάγκη προβολής και πρόσθεσε ότι το Ράλι θα αποτελέσει «μια καλή ευκαιρία να δείξουμε σε όλους ότι υπάρχουμε και ότι η Ελλάδα είναι εδώ».
Την ΟΠΑΠ Α.Ε. εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Γρηγόρης Φελώνης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η εταιρεία βρίσκεται πάντα δίπλα στους αθλητές οποιουδήποτε αθλήματος, ανταποδίδοντας μέρος της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι Έλληνες στα τυχερά της παιχνίδια.
http://www.goodchannel.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment