Wednesday, May 23, 2012

Γιαγιά πυροβόλησε τον εγγονό της 8 φορές!

«Με έχουν πυροβολήσει στο στήθος. Σας παρακαλώ, βοηθήστε με»
, ήταν τα τελευταία λόγια που πρόλαβε να πει ο 17χρονος Τζόναθαν Χόφμαν στην τηλεφωνήτρια του... αστυνομικού τμήματος του Ντιτρόιτ. Πριν η γιαγιά του, ονόματι Σάντρα Λάιν, η οποία καθόταν από πάνω του, τον πυροβολήσει άλλες τέσσερις φορές.

Το όλο περιστατικό έλαβε χώρα Δευτέρα πρωί σε ένα κυριλέ προάστιο του Ντιτρόιτ με την υπεράνω υποψίας συνταξιούχο δασκάλα να φτάνει, όπως φαίνεται, στο αμήν με τις συνήθειες του 17χρονου εγγονού της, τον οποίο είχε αναλάβει να μεγαλώσει μέχρι να καταφέρει να αποφοιτήσει από το λύκειο. Κάτι που θα συνέβαινε σε ένα μήνα από τώρα.

Η κατηγορούμενη για φόνο Α βαθμού, την οποία το δικαστήριο αρνήθηκε να αφήσει ελεύθερη με εγγύηση παρά το προχωρημένο της ηλικίας της, δεν έβγαλε κιχ κατά την διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης.

Αλλά όλα δείχνουν ότι η υπερήλικας δολοφόνος είχε φτάσει στο σημείο να φοβάται τον εγγονό της, στο δωμάτιο του οποίου βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Το μοναδικό στοιχειό που μπορεί να την γλιτώσει από το να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα, είναι ένα προηγούμενο επεισόδιο που έχει καταγραφεί στα πρακτικά της αστυνομίας, τον περασμένο Μάρτιο, με τον εγγονό, σε έξαλλη κατάσταση, στην μέση του δρόμου, να βρίζει χυδαία την γιαγιά του.

Από την άλλη, οχτώ σφαίρες είναι πολλές για να τις καταπιεί το δικαστήριο.

iefimerida.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment