Friday, November 30, 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1/12;

Τα Ζώδια Σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2012



Κριός
21/3-20/4

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν απρόβλεπτα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα χρειαστεί να ασχοληθείς άμεσα με την επίλυσή τους, αγαπητέ Κριέ. Ίσως διαπιστώσεις ακόμη ότι υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σου, γεγονός που θα σε στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ημέρα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ξεκούρασης με τον σύντροφό σου, φίλε Κριέ. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα σε απασχολούν και να μοιραστείς τις έννοιες και τις ανησυχίες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Σ’ εσένα που είσαι ακόμη ελεύθερος, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με την Αφροδίτη, θα φέρει στο διάβα σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που όμως έχει αλλάξει πολύ και θα σε γοητεύσει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, φρόντισε σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί υπάρχουν κρυφοί εχθροί και ανταγωνιστές, που σου βάζουν τρικλοποδιές πίσω από την πλάτη σου. Στα οικονομικά, τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει αρκετές απαντήσεις, γύρω από ζητήματα που παρέμεναν ένα μυστήριο για εσένα. Όλα θα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με άλλο αέρα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Επικεντρώσου καλύτερα σε αυτό και μη δίνεις σημασία στις συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από την πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο σύντροφος σου περνάει μία δύσκολη περίοδο, φίλε Ταύρε, και ίσως χρειαστεί την συμπαράστασή σου σε οικονομικά θέματα. Μην του την αρνηθείς και φρόντισε να κατανοήσεις τα προβλήματά του, χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Όσοι δεν έχετε σχέση, η σημερινή θετική όψη της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, θα βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας συναισθηματισμό και ερωτισμό. Όλα μπορούν να συμβούν, ιδιαίτερα σε όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες…..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, τα ξεκαθαρίσματα θα είναι αναγκαία σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου, ώστε να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην εξέλιξή σου. Μην αναλάβεις επιπρόσθετες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, αν πρώτα δεν διεκπεραιώσεις τις ήδη υπάρχουσες. Με λογικές κινήσεις, θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου, που περνούν δύσκολους καιρούς.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές τώρα στην ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, και η μία θα διαδέχεται την άλλη, γεγονός που θα ασκήσει ουσιαστική επίδραση στη συμπεριφορά σου και στη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου και κάνε τις κινήσεις που πρέπει, όσο κι αν αυτό σε επιβαρύνει και σε κουράζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, ο σύντροφός σου θα εκδηλώσει κάποια παράπονα, που θα αφορούν στη σχέση σας και στο ότι δεν αφιερώνεις τον χρόνο που έχει ανάγκη και ο εκείνος, για να αισθάνεται καλά. Φρόντισε να μην πας κόντρα στα λεγόμενά του, γιατί τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα, από εκεί που δεν το περιμένεις. Η αισθηματική ζωή των ελεύθερων Διδύμων ευνοείται ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά, που η Σελήνη από τον Καρκίνο θα πραγματοποιήσει θετική όψη με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό και θα φέρει στο κατώφλι σας πολλές, ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πράγματα είναι καλά και μπορούν να γίνουν και καλύτερα, αν είσαι ορθολογιστής στην κρίση σου, φίλε Δίδυμε. Φρόντισε σήμερα να μην χαλαρώσεις και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, σε κάποια θέματα που χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Τις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να τις προσέξεις αρκετά.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να δεις πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, αγαπητέ Καρκίνε. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου, με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ένα ρομαντικό Σάββατο ξημερώνει για εσένα, φίλε Καρκίνε, γι’ αυτό άδραξε την ευκαιρία να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και τη σχέση σου και να περάσετε χρόνο μόνο οι δυο σας. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο μία γνωριμία που θα κάνεις, μέσα από το φιλικό σου κύκλο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά, αν είσαι Καρκίνος. Δεν χρειάζεται λοιπόν να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πνιγείς σε μία κουταλιά νερό. Η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ικανή να σε αποπροσανατολίσει. Μην το επιτρέψεις!!! Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγούν μόνο σε έξοδα.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα η μέρα θα είναι γεμάτη κούραση και άγχος, αγαπητέ Λέων, γιατί οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Πρέπει να δεις αρκετές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Καρκίνο με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό, θα σου χαρίσει μία διαφορετική ματιά στα γεγονότα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο σύντροφό σου, φίλε Λέων, για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σου. Με το να μιλάς, δεν σημαίνει ότι πιέζεις καταστάσεις, γι’ αυτό μην απομονώνεσαι από το ταίρι σου και δημιουργείς αποστάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ακόμη μόνος, η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και εύκολα θα καταφέρεις να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, η εργασία σου μπορεί να πάει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα, σε σχέση με την πορεία της. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, που πριν αποδεχτείς, πρέπει να προσέξεις αρκετά.




Παρθένος
24/8-22/9

Θα έχεις πολύ ενέργεια σήμερα, για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, αγαπητέ Παρθένε. Θα καταφέρεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα, σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς γιατί θα είναι πρόσκαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στον σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και θα δεις ότι η μοναξιά σου θα πάρει τέλος, εν ριπή οφθαλμού!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, που θα είναι πολύ καλές για τα οικονομικά σου. Οι συνεργασίες που θα σου προταθούν, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα δώσουν άλλον αέρα στην καθημερινότητα και στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Οικονομικά, πρέπει να είσαι συνεπής στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών σου και μετά να κάνεις αγορές, που δεν σου είναι απαραίτητες.



Ζυγός
23/9-22/10

Αυτό το Σάββατο θα σε ευνοήσει αρκετά, αγαπητέ Ζυγέ. Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Συγκράτησε μόνο τη φαντασία σου και μην κινείσαι με συναισθηματισμούς, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Καρκίνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω, μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις, που δεν θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από το μεσημέρι και μετά, φίλε Ζυγέ, θα σε ευνοήσει σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που δυσκολεύουν και χαλούν το ερωτικό κλίμα της σχέσης σου. Απόφυγε ζήλειες και εμμονές με κάθε τρόπο. Αν ψάχνεις να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, θα πρέπει να βγεις έξω, να κάνεις κοινωνικές επαφές και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με το να κάθεσαι στο σπίτι, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, και μην έχεις άγχος για την πορεία της. Τα πράγματα τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο και έχεις την βοήθεια των συνεργατών σου σε ό,τι χρειάζεσαι. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, γι’ αυτό κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Σκορπιός
23/10-22/11

Θα περάσεις κάποια αγωνία αυτό το Σάββατο γύρω από τα οικονομικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, καθώς αναμένεται να προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα, από εκεί που δεν το περιμένεις. Χάρη βέβαια στη θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Καρκίνο με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα βρεις τρόπο να τα αντιμετωπίσεις και θα χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην πιέσεις σήμερα καταστάσεις που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, γιατί όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, περνάτε δύσκολα και πιεστικά στο χώρο της δουλειάς σας και το τελευταίο που έχετε ανάγκη, είναι να ξεσπάτε ο ένας στο άλλον. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου το, για να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και μετά να φλερτάρεις, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Σκορπιός. Πρέπει να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις, για να μπορέσεις να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά σε οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.




Τοξότης
23/11-21/12

Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αγαπητέ Τοξότη. Με την θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με την Αφροδίτη, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, που θα σου επιτρέψουν να εξελιχθείς και να αναπτυχθείς. Η βελτίωση της επικοινωνίας σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, θα ευνοήσει το κλείσιμο νέων συμφωνιών, που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να κάνει και εσένα και τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, φίλε Τοξότη, μιας και οι δύο έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο διάστημα και νιώθετε επιτακτική την ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι επαφές και οι έξοδοι σήμερα για τους ελεύθερους Τοξότες, καθώς έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε σε επαφή με αξιόλογους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Οι κοινωνικές συναναστροφές ευνοούνται ιδιαίτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς με χαμηλούς τόνους και χωρίς νεύρα, να λύσεις κάποια προβλήματα, που μπορεί να παρουσιαστούν. Μην πτοηθείς αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, γιατί ο δρόμος της επιτυχίας έχει ήδη ανοίξει για εσένα. Στα οικονομικά, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα νιώσεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου, φίλε Αιγόκερε, για να ασχοληθείς με τον σύντροφο και την οικογένειά σου αυτό το Σάββατο. Το κλίμα είναι ευνοϊκό για εξόδους και βόλτες, που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, πρέπει να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας, αν θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας. Μην το αναβάλλετε άλλο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι ανταγωνιστές σου σήμερα θα προσπαθήσουν να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου, αν είσαι Αιγόκερως, αλλά μάταια, γιατί η δική σου δυναμικότητα επισκιάζει την δική τους θέληση. Στα οικονομικά, ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και πρέπει να προσέχεις σε ό,τι κάνεις, αγαπητέ Υδροχόε. Κοίτα να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή στις αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα δεχτείς σήμερα μία πρόταση από τον σύντροφό σου, που θα σε χαροποιήσει πολύ και θα σου φτιάξει την διάθεση, φίλε Υδροχόε. Κι αν το τελευταίο διάστημα έχετε απομακρυνθεί, τώρα ήρθε ο καιρός να μονιάσετε μία και καλή. Όσο και αν θέλεις να κρατήσεις… χαρακτήρα, μην αρνηθείς, για το δικό σου καλό!!! Εσύ που είσαι ελεύθερος και επιθυμείς διακαώς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τόλμησε να εκδηλώσεις σήμερα τα συναισθήματά σου άφοβα. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, θα έχεις άγχος, γιατί θέλεις να τελειώνεις πολλά πράγματα μαζί. Βάλε πρόγραμμα και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, διαφορετικά και θα εκνευριστείς, αλλά και δεν θα πετύχεις να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση και μην κάνεις σπατάλες και έξοδα, που σε βγάζουν εκτός προγράμματος.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή θετική όψη της Σελήνης από τον Καρκίνο με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις, σε αρκετά από τα θέματα που σε απασχολούν. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου, αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι, και άδραξε την μέρα σου, όσο περισσότερο και καλύτερα μπορείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου έχει ανάγκη από έναν αέρα ανανέωσης, γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτό το Σάββατο, για να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα και ρομαντικά το βράδυ, με τον σύντροφό σου. Όσο για εσένα φίλε Ιχθύ, που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να τονώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου. Είναι βέβαιο ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί για να σε φλερτάρει..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, με το άγχος που σε διακατέχει, ένα είναι βέβαιο, ότι δεν έχεις καθαρή σκέψη και σωστή κρίση, για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τις άσκοπες κινήσεις και συγκεντρώσου στους στόχους σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.





 myastro.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

No comments:

Post a Comment