Friday, November 30, 2012

Demi Moore: Δείτε το νέο της αγόρι.. είναι 26 χρονών!




Τελικά το χούι του κούγκαρ δεν φεύγει ποτέ!


Eπιτέλους, το πολύπαθο και πολλάκις χτυπημένο από την μοίρα κορίτσι μας, η Demi Moore ντε, μπορεί να χαμογελά και πάλι!

Η διάσημη ηθοποιός, έπειτα από όλα όσα πέρασε μετά το χωρισμό της από τον Ashton Kutcher που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την υγεία αλλά και τη σχέση με τις κόρες της, βρήκε όπως όλα δείχνουν νέο αμόρε!

Συγκεκριμένα, εδώ και περίπου ένα μήνα, βγαίνει με τον 26χρονο, πάλι με πιπίνι, έμπορο τέχνης Vito Schnabel τον οποίο και γνώρισε στο πάρτι που έδωσε ο αρραβωνιαστικός της Naomi Campbell, Vladimir Doronin για τα 50ά του γενέθλια. Aνάμεσα στους γκλαμουράτους καλεσμένους, εκτός φυσικά από την Demi ήταν και η Kate Moss, o Bob Geldof και η Diana Ross.

Άτομο που βρέθηκε στο πάρτι, αποκάλυψε σχετικά με την Moore και το νέο της φλερτ: «Χόρευαν και πειράζονταν συνεχώς μπροστά στους καλεσμένους». Mάλιστα, από εκείνη την μέρα και μετά, οι δυο τους περνούν αρκετές ώρες μαζί, αλλά το γεγονός ότι πέρασαν την ημέρα των Ευχαριστιών χωριστά, μαρτυρά ότι θέλουν τα πράγματα να κυλήσουν πιο αργά.
H ροζ λεπτομέρεια της υπόθεσης, είναι ότι ο νεαρός Vito Schnabel, ο οποίος είναι πολύ διάσημος στους καλλιτεχνικούς χώρους της Νέας Υόρκης, έχει στο ενεργητικό του αρκετές σχέσεις με διάσημες, σέξι και αρκετά μεγαλύτερες κυρίες, όπως με την Elle Macpherson αλλά και την Liv Tyler!
Βρε Demi μας, που πας να μπλέξεις πάλι;
Πηγή: queen.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

No comments:

Post a Comment