Friday, November 30, 2012

ΔΕΙΤΕ: Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy!

 Δεν θα μπορούσε να ποζάρει άλλη από την...


Η αισθησιακή Μέριλιν Μονρόε ήταν το πρόσωπο που φιγουράρισε στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του αμερικανικού Playboy που κυκλοφόρησε πριν 59 χρόνια το Δεκέμβριο του 1953.







Ο Χιου Χέφνερ έχει πει μάλιστα ότι: «Τη μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση (η Μέριλιν) την είχε όταν έκανε γυμνά... εκεί που άλλες θα αισθάνονταν άβολα, η Μέριλιν είχε το "πάνω χέρι"».







Το αρχικό όνομα του περιοδικού ήταν Stag Party και αντί για ένα κουνέλι, η μασκότ του ήταν ένα ελάφι. Ο Χιου Χέφνερ άλλαξε το όνομα σε Playboy μετά την προτροπή ενός φίλου, καθώς το Stag Party αμφισβητήθηκε σε μια υπόθεση παράβασης εμπορικών σημάτων. Το διάσημο λογότυπο με το κουνέλι που ο καθένας αναγνωρίζει έχει εμφανιστεί σε κάθε εξώφυλλο από την δεύτερη έκδοση του Ιανουαρίου του 1954.



Το Playboy κρατά τη θέση του πρώτου ανδρικού περιοδικού σε πωλήσεις στον κόσμο, ενώ κάθε του έκδοση αντικατοπτρίζει την κουλτούρα της χώρας στην οποία εκδίδεται. Ένα γυμνό εξώφυλλο στο θρυλικό περιοδικό μπορεί να αναβαθμίσει την καριέρα για αυτό δεν είναι λίγες οι διάσημες που πέταξαν τα ρούχα τους για τις ανάγκες του αντρικού κοινού.



Εκτός από την Marilyn Monroe, στο περιοδικό έχουν ποζάρει Pamela Anderson, Carmen Electra, Jenny McCarthy, Anna Nicole Smith, Donna D'Errico, Kendra Wilkinson και άλλες πολλές.



Όταν το ξεκίνημα της καριέρας γίνεται στο Playboy, μόνο καλά μπορούν να πάνε τα πράγματα.



newsbeast.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

No comments:

Post a Comment