Friday, November 30, 2012

Τραγικό:13χρονη μαθήτρια έχασε τη ζωή της από μία "παγίδα θανάτου"...


Τραγικό τέλος είχε η ζωή μίας 13χρονης έφηβης
από το Μπάλγουελ της Μεγάλης Βρετανίας.Η 13χρονη μαθήτρια έφυγε από την ζωή χθες το απόγευμα. Το διερχόμενο τραμ την τραυμάτισε θανάσιμα όταν εκείνη διέσχιζε το διάζωμα - ενώ 4 χρόνια πριν, στο ίδιο σημείο, είχε χαθεί και η ζωή άλλων δύο ανθρώπων, μίας γιαγιάς και του εγγονού της.

Η Λίντσεϊ Ίνγκερ, αν και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο - χθες το απόγευμα στις 7 - τελικά παραδώθηκε στα τραύματά της.

Ο οδηγός του τραμ και οι φίλοι της έλαβαν από τους γιατρούς θεραπεία καθώς το σοκ που είχαν υποστεί ήταν πολύ μεγαλύτερο απ' όσο μπορούσαν να αντέξουν.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει την έρευνα των αιτιών του ατυχήματος αν και οι ντόπιοι δηλώνουν ότι το συγκεκριμένο πέρασμα πρέπει να κλείσει καθώς αποτελεί μία «παγίδα θανάτου».


Η 56χρονη Τζιν Χόγκαρτ και ο 7χρονος εγγονός της Μίκυ Ντόσον είχαν επίσης σκοτωθεί προσπαθώντας να περάσουν αυτό το διάζωμα το Νοέμβριο του 2008.

Μία αυτόπτης μάρτυρας και φίλη της άτυχης Λίντσεϊ, η Πέιτζ Λέϊτον εξομολογήθηκε:

«Πηγαίναμε στο σπίτι της Λίντσεϊ, και καθώς ξεκινήσαμε να περνάμε το διάζωμα και ενώ κρατούσα το χέρι της, ήρθε το τραμ από το πουθενά, την παρέσυρε και την εξσφενδόνισε στον αέρα. Δεν το ακούσαμε να έρχεται».





katara.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

No comments:

Post a Comment