Friday, November 30, 2012

ΣΟΚ: Φοιτήτριες εκδίδονται για να σπουδάσουν και... ψάχνουν χορηγό!



​Σοκ προκαλούν οι ερωτικές συναλλαγές μεταξύ νέων κοριτσιών και επιχειρηματιών, οι οποίοι...



τους «χορηγούν» δίδακτρα για να κάνουν σεξ μαζί τους!



Νέα κορίτσια, που επιθυμούν να σπουδάσουν για μια καλύτερη ζωή και δεν μπορούν οικονομικά αναγκάζονται να εκδίδονται σε πλούσιους επιχειρηματίες για να εξασφαλίσουν τα δίδακτρα.



Αυτό συμβαίνει στη Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ιντιπέντεντ», όπου 1.400 κοπέλες ηλικίας 17-24 ετών βάζουν αγγελία σε ιστοσελίδα για να εξασφαλίσουν τα δίδακτρά τους από εύπορους επιχειρηματίες που ζητούσαν «περιπέτειες με διακριτικότητα».



Οι κοπέλες αρχικά συμπληρώνουν ένα ερωτηματολόγιο απαντώντας στο τι είναι πρόθυμες να «πουλήσουν» προς εξασφάλιση των χρημάτων-υποτροφίας τους!



Μάλιστα, μια δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας προσποιήθηκε τη φοιτήτρια και ανακάλυψε ότι η όλη συναλλαγή και οι επαφές είναι αρκετά επικίνδυνες, αφού οι «σπόνσορες» για τις σπουδές των κοριτσιών δεν υποχρεώνονται σε κανενός τύπου εξετάσεις, ούτε υπάρχουν «απαγορεύεται» που διέπουν τη συναλλαγή.



Η προσφορά προβλέπει πλήρη κάλυψη των διδάκτρων με αντάλλαγμα δίωρες συνευρέσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων ή σε κάποιο διαμέρισμα, τέσσερις φορές ανά ακαδημαϊκή περίοδο. Οι επιχειρηματίες εξασφαλίζουν φοροαπαλλαγή για τη χορηγία τους ενώ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η απόλυτη διακριτικότητα είναι εξασφαλισμένη!



star.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

No comments:

Post a Comment