Το καλοκαίρι πλησιάζει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και εκτός από το ντύσιμό μας...
πιο ανάλαφρη θα πρέπει να είναι και η διατροφή μας ακόμα και αν πρόκειται για γλυκό. Εδώ σας έχουμε μία υπέροχη συνταγή για το πιο ελαφρύ και νόστιμο καλοκαιρινό επιδόρπιο.
Υλικά:
1) 2 φακελάκια για ζελέ (κατά προτίμηση μπανάνα)
2) 1 κομπόστα ανανά
3) 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση:
Αρχικά στραγγίστε την κομπόστα και στη συνέχεια ανακατέψτε το σιρόπι της με το στραγγιστό γιαούρτι όσο πιο καλά μπορείτε. Ζεστάνετε δύο ποτήρια νερό και ρίξτε μέσα τη σκόνη. Μην προσθέσετε κρύο νερό! Όσο είναι χλιαρό, ρίξτε το σιγά σιγά στο μίγμα με το γιαούρτι και το σιρόπι και ανακατέψτε για να γίνει ομοιόμορφο. Μοιράστε το μίγμα σε μπολάκια και προσθέστε κομματάκια ανανά. Aν φυσικά δεν σας αρέσει ο ανανάς μπορείτε να γαρνίρετε με οποιοδήποτε φρούτο της αρεσκέιας σας.Τέλος, αφήστε το γιαουρτοζελέ να πήξει ελαφρώς και βάλτε το στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να το σερβίρετε.
queen.gr
πιο ανάλαφρη θα πρέπει να είναι και η διατροφή μας ακόμα και αν πρόκειται για γλυκό. Εδώ σας έχουμε μία υπέροχη συνταγή για το πιο ελαφρύ και νόστιμο καλοκαιρινό επιδόρπιο.
Υλικά:
1) 2 φακελάκια για ζελέ (κατά προτίμηση μπανάνα)
2) 1 κομπόστα ανανά
3) 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
Εκτέλεση:
Αρχικά στραγγίστε την κομπόστα και στη συνέχεια ανακατέψτε το σιρόπι της με το στραγγιστό γιαούρτι όσο πιο καλά μπορείτε. Ζεστάνετε δύο ποτήρια νερό και ρίξτε μέσα τη σκόνη. Μην προσθέσετε κρύο νερό! Όσο είναι χλιαρό, ρίξτε το σιγά σιγά στο μίγμα με το γιαούρτι και το σιρόπι και ανακατέψτε για να γίνει ομοιόμορφο. Μοιράστε το μίγμα σε μπολάκια και προσθέστε κομματάκια ανανά. Aν φυσικά δεν σας αρέσει ο ανανάς μπορείτε να γαρνίρετε με οποιοδήποτε φρούτο της αρεσκέιας σας.Τέλος, αφήστε το γιαουρτοζελέ να πήξει ελαφρώς και βάλτε το στο ψυγείο για αρκετές ώρες μέχρι να το σερβίρετε.
queen.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com
No comments:
Post a Comment