Monday, May 21, 2012

ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΚΕΙΚ με ΦΕΤΑ και ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ





stelios parliaros


ΥΛΙΚΑ

350γρ.βούτυρο αγελάδας σε θερμοκρασία δωματίου

50γρ.ζάχαρη

6αυγά

400γρ.αλεύρι

1κουτ.του γλυκού

μπεικιν πάουντερ

250γρ.φέτα σκληρή ή μαλακιά τεμαχισμένη σε κομμάτια μικρά

100γρ.κρέμα γάλακτος 35-36%

250γρ.μικρά ντοματίνια

1κουταλάκι ρίγανη για πασπάλισμα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε το βούτυρο (που προηγουμένος έχουμε λιώσει λίγο έτσι ώστε να είναι μαλακό),τη ζάχαρη και τα αυγά με έναν αυγοδάρτη.

Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ την κρέμα και στο τέλος την φέτα με τυα ντοματίνια.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 24εκ.ή σ ένα ταψί βουτυρωμένο και αλευρωμένο,πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170βαθ.για 50-60λεπτά.




Κανε Like Αν σου αρεσε !!

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment