Sunday, December 2, 2012

Μηνιαίες Προβλέψεις Δεκεμβρίου






ΚΡΙΟΣ


Η υπερένταση και η κούραση θα απειλήσουν πολλές φορές τα νεύρα σας το μήνα αυτό και είναι σκόπιμο να προγραμματίσετε τις δραστηριότητες σας προκειμένου να έχετε χρόνο είτε για ξεκούραση είτε για μια δόση ψυχαγωγίας.

Ο Ερμής μέχρι τις 11 στο Σκορπιό θα διατηρήσει .....



το άγχος για τις οικονομικές σας συναλλαγές. Η νέα σελήνη στις 13 του μήνα θα βοηθήσει την ανασυγκρότηση των δυνάμεων σας και την ενίσχυση της ευστοχίας σας.

Από αυτή την ημερομηνία και μετά μπορείτε να προωθήσετε τις υποθέσει σας και να διευθετήσετε νομικές και οικονομικές σας εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να είστε ακμαίοι και αποτελεσματικοί.

Μέχρι το τέλος αυτού του μήνα καλείστε να κάνετε διάφορες εκκαθαρίσεις. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και μην εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι παρεμβαίνουν στα δικά σας ζητήματα. . Η περίοδος των εορτών σας δίνει την ευκαιρία να μετακινηθείτε και να βρεθείτε σε ευχάριστα μέρη.



ΤΑΥΡΟΣ

Αν το μήνα αυτό είστε προνοητικοί και δραστήριοι, θα διακρίνετε τις ευκαιρίες για ένα καινούργιο ξεκίνημα και θα ορίσετε προκαταβολικά τους βασικούς στόχους σας για την επόμενη χρονιά.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σας δώσει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες ή για καινούργιες συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα.

Ο Άρης στον Αιγόκερω θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο γιατί σας δίνει περιθώριο να πετύχετε κάτι που επιδιώκετε από καιρό και κυρίως σας βοηθά να ανεφοδιαστείτε για οτιδήποτε χάσατε τους προηγούμενους μήνες τόσο σε άψυχο όσο και σε έμψυχο υλικό. Σημαντικό είναι η προνοητικότητα σας και η φιλοπονία σας, στοιχεία που πρέπει να επιδείξετε σε όλο το μήκος του Δεκεμβρίου.

Τυχόν επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες είναι σκόπιμο να ταχτοποιηθούν με αποφασιστικότητα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μήνα αυτό ο παράγοντας της τύχης είναι περιορισμένος αλλά η αντοχή σας παρουσιάζεται πιο σθεναρή. Ζυγίστε τις αποφάσεις που θα πάρετε και ελιχθείτε πιο διπλωματικά στον τομέα των συνεργασιών σας.

Η νέα σελήνη στις 13 σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τη σκέψη σας και να βάλετε μια καινούργια τάξη στο πρόγραμμα σας.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα είναι και καταναλωτικό και πνιγηρό από τους ανθρώπους που θα εναλλάσσονται γύρω σας. Προχωρήστε μεθοδικά χωρίς προβλήματα στον οικονομικό τομέα και μην

αγνοείτε χρήσιμες πληροφορίες ή συμβουλές τρίτων. Η περίοδος των εορτών προβλέπεται επεισοδιακή ενώ η πανσέληνο στις 28 γίνεται αφορμή όχι μόνο ψυχαγωγίας αλλά και κατανάλωσης υπέρ του δέοντος, της ενέργειας αλλά και των χρημάτων σας. Εδώ θα χρειαστεί να διατηρήσετε ένα μέτρο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι μήνας που θα σας απασχολήσει πολύ ο επαγγελματικός τομέας. Ο Άρης σχεδόν όλο το μήνα στον Αιγόκερω σας φέρνει αντιμέτωπους με τους άλλους και κάνει πιο εύθραυστες τις σχέσεις σας τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές καθώς η αδιαλλαξία και οι

απαιτήσεις των ανθρώπων θα δοκιμάζουν την δική σας αντοχή. Αποφύγετε παρεξηγήσεις, μην αναμιγνύεστε σε σχόλια και μην γίνετε δικαίωμα για κριτική της προσωπικής σας ζωής. Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου πυροδοτεί αιφνίδιες αλλαγές στις σχέσεις σας και ενδεχομένως να ανατρέψει τα σχέδια πολλών από εσάς.

Βρείτε ένα τρόπο να τα ξαναπροσαρμόσετε στο κλίμα που τελικά θα επικρατήσει. Στα αισθηματικά η διατήρηση των ισορροπιών απαιτεί πολύ προσπάθεια.



ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος δίνει έμφαση στην δημιουργική σας δραστηριότητα και σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Άρης στον Αιγόκερω σχεδόν μέχρι το τέλος του μήνα σας υποχρεώνει συχνά να επιστρατεύετε το δυναμισμό σας καθώς κρίνεται απαραίτητος στον εργασιακό χώρο. Μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά και παρά τα συντηρητικά έξοδα σας, μην αμελείτε αποχρώσεις και εξοφλήσεις λογαριασμών κυρίως προς το δημόσιο.

Η νέα σελήνη στις 13 σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε αλλά μετά τις 23 θα παρατηρηθεί μια αύξηση κατανάλωσης της ενέργειας του χρόνου και των χρημάτων σας. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι διακυμαινόμενη, θα υπάρχουν δυσκολίες και ευχάριστες στιγμές στην αρχή και στο τέλος του

μήνα αντίστοιχα. Αποφύγετε να ενδώσετε σε επιθετικότητα που ενδεχομένως να εκφράζουν παράγοντες το χώρο που κινείστε και μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια κάποιων ανθρώπων.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος αρχίζει και τελειώνει με ένταση και εκνευρισμό για τους περισσότερους από εσάς. Το πρώτο δεκαπενθήμερο νιώθετε την ανάγκη να πάρετε αποφάσεις και καλύτερα είναι να περιμένετε τον επόμενο μήνα για κάτι τέτοιο. Ταχτοποιήστε όσο μπορείτε περισσότερο τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο τονίζει την αισιοδοξία και αφήνει μεγαλύτερες διευκολύνσεις για την προώθηση των υποθέσεων σας.

Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα έχει θετική επίδραση στις σχέσεις και στις υποσχέσεις σας. Λίγο πριν κλείσει ο μήνας σας βοηθά να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα που διαμορφώνεται. Στον αισθηματικό τομέα κάποια προβλήματα θα λυθούν αλλά κάποια αλλά θα παρουσιαστούν. Και επειδή αυτοί που σας ενδιαφέρουν βρίσκονται σε μόνιμη κυκλοθυμία δεν έχετε παρά να ακολουθείτε το ρεύμα της δικής τους συμπεριφοράς. Οικονομικά θα μπορέσετε να καλυφτείτε στα απαραίτητα, αλλά μην προσθέσετε καινούργια έξοδα στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμα σας.



ΖΥΓΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας γρήγορος σε εξελίξεις αλλά και πιεστικός σε υποχρεώσεις. Η εργασία θα απαιτήσει την συγκέντρωση της προσοχής σας και την βελτίωση των επιδόσεων σας. Η νέα σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου σας βοηθά να ανασυγκροτήσετε τις σκέψεις και το μυαλό σας καθώς και τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτετε.

Τα γεγονότα στα αισθηματικά σας προβλέπονται καθοριστικά και εδώ πρέπει να προσέξετε την δική σας συμπεριφορά και αντίδραση. Επεισοδιακό προβλέπεται το κλείσιμο του μήνα κάτω από την πανσέληνο της 28ης Δεκεμβρίου η οποία θα δοκιμάσει την αντοχή αλλά και την ανοχή σας στους αιφνιδιασμούς που θα φέρει. Άλλωστε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα αλλάξει τις ισορροπίες τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Μην αφήνετε τους άλλους να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μήνα αυτό θα παρατηρηθεί μεγάλη κινητικότητα τόσο στο κοινωνικό όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεν σημαίνει ότι αυτή η κινητικότητα θα είναι αποτελεσματική πάντα. Θα κριθεί πολύ από την συμπεριφορά και την διαχείριση του εαυτού σας το αποτελέσματα που θα

εισπράξετε.

Ωστόσο ο μήνας αυτός, παρά την κρίση της εποχής, σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που έμειναν σε ασάφεια. Αξιοποιήστε τα μέσα που έχετε και τα προνόμια που σας δίνει η κοινωνική σας θέση ή και η επαγγελματική.

Η καθημερινότητα αλλάζει μετά τις 16 του μήνα και η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στο Τοξότη, στο γειτονικό αυτό ζώδιο, βοηθά την ανασύσταση των οικονομικών σας και δίνει καλύτερα

αποτελέσματα στις συνεννοήσεις που θα κάνετε. Κινηθείτε σε όλη την πορεία αυτού του διαστήματος αλλά και του προσεχούς χειμώνα, με πρόνοια και προσοχή.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φετινός Δεκέμβριος δεν θα είναι δύσκολος μήνας αλλά θα είναι μάλλον επεισοδιακός με συνέπειες όχι αρνητικές αλλά με κόστος φθοράς στα νεύρα σας και κούρασης στην ψύχη σας. Για να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους  άλλους πρέπει να τους πλησιάσετε εσείς και εσείς πάλι να υποχωρήσετε την ώρα που θα πρέπει να διατηρηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες.

Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας στις 13 συσπειρώνει τις δυνάμεις σας για να τις αξιοποιήσετε τις υπόλοιπες μέρες του μήνα. Η περίοδος των Χριστουγέννων διαφαίνεται ευχάριστη αλλά θα είναι έντονα καταναλωτική και σε χρήματα και χρόνο. Εδώ χρειάζεται να βάλετε ένα μέτρο στις δραστηριότητες σας.

Επίσης προσπαθήστε να ταχτοποιήσετε ότι εκκρεμότητα έχει συσσωρευτεί από τους προηγούμενους μήνες και γίνετε πιο ειλικρινείς με τους δικούς σας ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου σας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας αυτός θα έχει αρκετά άγχη και στενοχώριες για τους περισσότερους από εσάς αλλά είναι εύκολο να νιώσετε καλύτερα αν πλησιάσετε ψυχικά τους ανθρώπους που αγαπάτε και έχουν αποδείξει ότι νοιάζονται για εσάς.

Μην αφήνετε στην τύχη νομικά θέματα, διεκδικήσεις ή μια συζήτηση για κάτι που επιδιώκετε επαγγελματικά.

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας θα σας απασχολήσουν έντονα.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ενδεχόμενη βελτίωση και στον επαγγελματικό τομέα η τυχόν πρόοδος που μπορείτε να πετύχετε συνεπάγεται αναμφισβήτητα κούραση και εργατικότητα.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο η Αφροδίτη στο Σκορπιό εντείνει το ερωτικό σας πάθος για ένα άνθρωπο, το δεύτερο σας βοηθά να κινηθείτε ευκολότερα σε επίπεδο κατάκτησης ή τουλάχιστον να συνεννοηθείτε με μεγαλύτερη ευκολία από ότι πριν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λίγο πριν τελειώσει αυτή η χρονιά που σας αιφνιδίασε αλλά και σας βοήθησε, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια αναθεώρηση των σχεδίων σας προκειμένου να προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα που θα παραμείνει δύσκολο σε όλη την πορεία του χειμώνα.

Μην αγνοείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και μην καταναλώνεστε εκεί που δεν πρέπει. Κινηθείτε μέσα στα όρια που σας επιβάλουν οι συνθήκες, αποφύγετε επαναστατικές συμπεριφορές και

προτιμήστε πρόσκαιρες συνθηκολογήσεις.

Ξεπεράστε τις απογοητεύσεις που είχατε από ανθρώπους και καταστάσεις, αποκαταστήστε σχέσεις που επιδέχονται επιδιόρθωση και αξιοποιήστε νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Παρά τις σχετικές οικονομικές δυσκολίες είναι φανερό ότι υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να καλύψετε τις βασικές σας ανάγκες και να περάσετε ευχάριστα τις γιορτές.



ΙΧΘΕΙΣ

Ο μήνας αυτός απαιτεί συνέπεια, πειθαρχία, οργάνωση και επιμονή. Το πρώτο δεκαπενθήμερο η Αφροδίτη και ο Ερμής στο Σκορπιό σας ευνοούν τόσο στις συνεννοήσεις όσο και στους προγραμματισμούς σας.

Αξιοποιήστε συνεργασίες, συγγενικές σχέσεις, νομικές διευθετήσεις, σπουδές και οργάνωση μελλοντικών μετακινήσεων.

Δεν θα ήταν άσκοπο να φροντίσετε να λύσετε όσα οικονομικά θέματα μπορείτε λίγο πριν εκλείψει η χρονιά αυτή.

Μην σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας και οργανώστε έγκαιρα την ψυχαγωγία σας τις μέρες των εορτών. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα έχει μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα. Θα σας αιφνιδιάσει με εξελίξεις του περιβάλλοντος χώρου και θα σας φέρει προ τετελεσμένου γεγονότος με νέες

θέσεις που πρέπει να πάρετε.

Μην είστε ευάλωτοι συναισθηματικά και μην ενδώσετε σε προσκλήσεις που είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσετε όμορφα.

Προσέξτε την διατροφή σας και την κατάχρηση ουσιών.

Κώστα Λεφάκη



i-diadromi

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

No comments:

Post a Comment