Sunday, December 2, 2012

Στο νοσοκομείο η Κέλλυ Κελεκίδου μετά από τραυματισμό στην πρόβα-Θα χορέψει σήμερα το βράδυ;



Δύσκολες ώρες πέρασε χθες το βράδυ η Κέλλυ Κελεκίδου!




Η τραγουδίστρια τραυματίστηκε στο πόδι στην χθεσινή πρόβα του «Dancing with the Stars» και λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε από το σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με αφόρητους πόνους για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.


Το πόρισμα των γιατρών ήταν ελαφρύ διάστρεμμα! Βέβαια η Κέλλυ Κελεκίδου τρόμαξε πάρα πολύ από τον τραυματισμό της, αγχώθηκε και αυτό έκανε τον τραυματισμό να φαντάζει σοβαρότερος από την πραγματικότητα. Ευτυχώς σήμερα το πρωί η τραγουδίστρια είναι πολύ καλύτερα κι έτσι σήμερα το μεσημέρι θα βρεθεί στο πλατό του show για να κάνει την τελική της πρόβα για το βράδυ.


Αν και η ίδια αμφιταλαντευόταν για το αν θα χορέψει στο τρίτο live της Κυριακής, σύμφωνα με  πληροφορίες του gossip-tv, τόσο οι γιατροί όσο και ο φυσικοθεραπευτής του Dancing, Λευτέρης Παθιάκης τη διαβεβαίωσαν πως μπορεί να εμφανιστεί με την απαραίτητη φροντίδα. Μαλάξεις, κρέμες, ενέσεις αν χρειαστεί και ειδικές λωρίδες που θα κολληθούν επάνω στο πόδι της θα της επιτρέψουν να χορέψει σήμερα το βράδυ τη ρούμπα που έχει ετοιμάσει με τον παρτενέρ της. Κι ελπίζουμε οι κριτές θα δείξουν την απαραίτητη επιείκεια.


Την εβδομάδα που πέρασε όμως είχαμε ακόμα έναν διαγωνιζόμενο ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο show. Ο Γιάννης Αϊβάζης καταπόνησε αρκετά τη μέση και το γόνατό του και χρειάστηκε και εκείνος να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Η κατάστασή του όμως δεν κρίθηκε σοβαρή και έτσι συνέχισε τις πρόβες του στο quickstep απλώς με βραδύτερο ρυθμό.



http://tvnea.blogspot.gr/



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

No comments:

Post a Comment