Sunday, December 2, 2012

Προετοιμάζεται ο Iron Mike για το K-1 World Max




Ο Μιχάλης Ζαμπίδης βρίσκεται σε πυρετώδη προετοιμασία για τη...


συμμετοχή του στο K-1 WORLD MAX FINAL 8, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Kick Boxing παγκοσμίως, που μετά από 20 χρόνια διοργάνωσης στην Ιαπωνία, έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα!



Η «Ολυμπιάδα» του Kick Boxing θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στο ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή των 8 καλύτερων αθλητών στο kick boxing από όλο τον κόσμο, που αναδείχθηκαν από τους ημιτελικούς του Μάιου. Πρόκειται για ένα τουρνουά, όπου ο νικητής θα πρέπει να παίξει σε 3 αγώνες το ίδιο βράδυ για να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο του Κ-1!



Ανάμεσα στους 8 κορυφαίους, την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Μιχάλης Ζαμπίδης, 13 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που διεκδικεί την κατάκτηση του Κ-1 και θα αγωνιστεί στα πάτρια εδάφη με μόνο του στόχο τη νίκη!



Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών της βραδιάς, απέναντι στο Βρετανό Reece Mc Allister σε έναν αγώνα που αναμένεται σκληρός, γεμάτος δράση και ένταση!



Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Iron Mike πραγματοποίησε εχθές την πρόβα αγώνα στο Zambidis Club της Αγίας Παρασκευής, με τρεις διαφορετικούς αντιπάλους όπως ακριβώς απαιτεί το διεθνές τουρνουά του K-1 World Max. Αντίπαλοi του στους αγώνες της πρόβας ήταν ο Γιώργος Κουνοπίδης, ο Νίκος Παπαδημητρίου και ο Νίκος Κελέκης.



Ο Μιχάλης Ζαμπίδης βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και προετοιμάζεται σκληρά για τη μεγάλη βραδιά της 15ης Δεκεμβρίου. Η προετοιμασία για τον Iron Mike συνεχίζεται μέχρι τις τελευταίες ημέρες πριν τους αγώνες για να βρίσκεται σε πλήρη φόρμα και να είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του.
24wro


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

No comments:

Post a Comment