Tuesday, September 8, 2015

Πάτρα: Μαχαίρωσε 68χρονο με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του – Συνελήφθη 31χρονη γυναίκα

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια 31χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών ότι στο Π.Γ.Ν. Πατρών, νοσηλεύεται 68χρονος τραυματισμένος από μαχαίρι στο θώρακα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε άμεσα έρευνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, από την οποία προέκυψε ότι την ίδια ημέρα πολύ νωρίς το πρωί, ο 68χρονος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι οικιακής χρήσης, μέσα στο σπίτι του, από την 31χρονη με οποία διατηρεί φιλική σχέση.

Η δράστιδα μετέφερε το παθόντα στο νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος στην μονάδα εντατικής θεραπείας και στη συνέχεια αποχώρησε.

Για τη ανεύρεση της 31χρονης, ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της χθες το βράδυ στη περιοχή των εργατικών κατοικιών στα Ζαρουχλαιίκα Πατρών και τη σύλληψη της.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα (8-9-2015) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.
patrastimes.gr

No comments:

Post a Comment