Wednesday, September 9, 2015

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 9/9 έως και 13/9;

ΚΡΙΟΣ
aries
Τελειώνει, ας το πούμε, η καλή φάση με τις ευκαιρίες και τις εύκολες ισορροπίες και τώρα θα μπείτε στα πιο δύσκολα. Υπάρχει ένα περιθώριο για εσάς που είστε γεννημένοι τις τρεις τελευταίες ημέρες να κάνετε διορθώσεις και να παλέψετε για κάτι που θέλετε πάρα πολύ. Το θετικό είναι ότι θα κάνετε καλύτερες σκέψεις και αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε μια πιο εύκολη επικοινωνία. Ο Σκορπιός σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε πέντε πράγματα παραπάνω, αλλά δεν έχετε καταλήξει ακόμα με ποιο τρόπο θα παραμείνετε κοντά του σταθεροί.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Έχετε αναλάβει έξτρα ευθύνες οι οποίες μερικές φορές σας βγάζουν από το ερωτικό παιχνίδι. Θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερο συμβιβασμούς και κυρίως στο πως θα μεταφέρετε αυτά που νιώθετε μέσα σας, για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη που μπαίνει στον άξονά σας από τις 11.9 θα σας δραστηριοποιήσει και θα βοηθήσει να κάνετε καλύτερες σχέσεις που θα στηρίζονται στο σεβασμό αλλά και στην επιείκεια. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα βρεθείτε σε ένα δίλημμα, γιατί θα νιώσετε ότι οι υπάρχουσες συνθήκες δεν σας καλύπτουν για να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Μπορεί να τελειώνει εν μέρει μια πιο εύκολη περίοδο για σας, αλλά αν πήρατε το μάθημα και αγαπήσετε αληθινά τον εαυτό σας τότε θα δείτε να γίνονται θαύματα, γιατί η αγάπη δεν χρειάζεται πλανήτες για να δουλέψει. Η σχέση με ένα Σκορπιό θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και θα σας προβληματίσει. Πάντως, θα φτάσετε βαθιά μέσα στον εαυτό σας, οπότε μέσω των δυσκολιών θα αντιληφθείτε τι είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσάς. Θα δοκιμαστείτε για το αν μπορείτε να κρατήσετε ψηλά μια σχέση ακόμα και με συνθήκες που δεν σας ταιριάζουν. Είναι σαν να περνάτε από εξετάσεις τις οποίες κατά κάποιο τρόπο σας τις επιβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Έχετε κατά νου να κάνετε κάποιες αλλαγές και ο λόγος είναι ότι θα δείξετε ακόμα και τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σας είναι δύσκολο. Αλλά, ας το πούμε, κάνετε ένα τεστ με το πρόσωπο που είστε μαζί, για να δείτε αν τελικά αντέχει κάτω από άλλες συνθήκες. Η ερωτική εξομολόγηση από ένα μεγαλύτερο η ωριμότερο πρόσωπο θα σας δώσει λαβή να εκδηλωθείτε κι εσείς. Βέβαια, διαπιστώνετε ότι θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με άλλο τρόπο μια σχέση που είσαστε καιρό μαζί, γιατί οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει και ίσως όλα να σπρώχνουν να πάρετε απόφαση για γάμο.

ΛΕΩΝ
leoΈχετε συνηθίσει να ανεβάζετε τον πήχη ψηλά και να διεκδικείτε. Καλό όμως είναι να μην ανακατέψετε τα οικονομικά με τα αισθηματικά σας, γιατί θα δείτε ότι δεν έχετε κανένα περιθώριο εξέλιξης μέσα από αυτό. Δηλαδή θα βρεθείτε κάπως εκτεθειμένοι και αυτό δεν θα σας κάνει καθόλου καλό. Αν αναρωτιέστε γιατί νιώθετε ανασφάλεια, να το ψάξετε, γιατί μάλλον προέρχεται από εσάς και όχι από το άλλο πρόσωπο. Ενώ είστε γενικά πολύ δυνατοί σαν ζώδια, στον έρωτα είστε αρκετά ανασφαλείς ή ακόμα και ζηλιάρηδες, οπότε πάντα δημιουργούνται θέματα που χρειάζεται να τα επιλύετε άμεσα. Η επαφή με Σκορπιό σάς έλκει πάρα πολύ, αλλά υπάρχουν αντιστάσεις και εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Επιτέλους θα δείξετε και το πιο παθιασμένο σας πρόσωπο. Γιατί συνήθως οι άλλοι πιστεύουν για σας ότι είστε είτε πολύ λογικοί, οπότε δεν εκφράζεστε καθόλου, είτε αδιάφοροι και, απλώς, έχετε σχέση για να έχετε. Τώρα όμως, θα είστε πιο παθιασμένοι και θα εμφανίσετε αυτά που κρύβετε μέσα σας, χωρίς να ντρέπεστε και να φοβόστε ότι θα εκτεθείτε. Η διαδικασία είναι απλή, αρκεί να έχετε την δύναμη να παραδεχτείτε σ' ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αυτά που νιώθετε. Η επαφή με κάποιον που βρίσκεται στο εξωτερικό θα σας κάνει πολύ καλό και μπορεί να θέλετε να πάτε και εσείς εκεί.
ΖΥΓΟΣ
libraΜπαίνετε σε άλλη φάση πιο μυστικιστική και ίσως περισσότερο σεξουαλική. Επειδή τις πιο πολλές φορές φαίνεστε εκπολιτισμένοι και ρομαντικοί ίσως να κρύβετε ακόμα και το σεξουαλικό σας πάθος. Αλλά τώρα δεν έχετε περιθώρια να κρυφτείτε θα δείξετε και ζήλια και εξάρτηση και ίσως μια διάθεση για κοντρόλ και έλεγχο. Κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Ταύρος ή ένας άλλος Ζυγός. Μην αναμιχτείτε με τα οικονομικά της σχέσης σας, γιατί θα βγείτε χαμένοι και ίσως να φανείτε και χρησιμοθηρικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Έρχονται οι μέρες που θα μαγνητίσετε πολύ κόσμο με την προσωπικότητά σας. Και εσείς όταν μαγνητίζετε δεν κάνετε αστεία. Αυτό θα είναι το δώρο της Αφροδίτης που μπαίνει στο ζώδιο σας από τις 11/9 και θα παραμείνει έως 7/10. Ο λόγος είναι ότι πιάνετε το βαθύ ασυνείδητο του άλλου και δεν τον αφήνετε να ανασάνει. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σας προσελκύσει και επειδή θα έχετε ανάγκη από σιγουριά μπορεί και να αναζητάτε μαζί του την αιώνια δέσμευση. Η αυστηρότητα που θα δείξετε σε κάποιες σχέσεις μάλλον είναι ένας τρόπος άμυνας, μέχρι να είστε σίγουροι για τα αισθήματά τους. Αφήστε τις αμφιβολίες και δώστε μεγαλύτερες αποδείξεις αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Υπάρχουν εντάσεις και μπορεί να νιώθετε καταπίεση. Γι' αυτό η κρυφή σχέση, που ίσως ξαφνικά βγει από το πουθενά, δεν είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει καλό. Γιατί μπορεί να μην είναι τόσο πολύ με την καρδιά σας, αλλά να έμπεριέχει και το σπόρο της εκδίκησης. Ίσως να βρείτε ένα αποκούμπι να λέτε τα προβλήματά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σας εκφράζει και σας γεμίζει άμεσα. Η επαφή με Λιοντάρι ή Υδροχόο θα είναι καλή, αρκεί να μη χαλάσετε ό,τι έχετε τώρα από δικές σας υπερβολές και μεγαλύτερη διάθεση για ελευθερία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Θα χρωματίσετε το συναίσθημά σας μ' ένα τρόπο που είναι πολύ καλός για τη σχέση σας. Τις πιο πολλές φορές είτε από ντροπή είτε γιατί έτσι πιστεύετε ότι πρέπει να είστε διατηρείτε μια συμπεριφορά αρκετά ψυχρή. Τώρα, θα είστε κάπως διαφορετικοί, γιατί που και που χρειάζεστε κάποιον να σας ταρακουνάει και να σας δημιουργεί πάθος και σεξουαλική διάθεση. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι το άτομο που θα σας δώσει μια καινούργια σπίθα και συγχρόνως θα σας βοηθήσει στο να κάνετε κάτι καλό στον επαγγελματικό τομέα. Γενικά, υπάρχει μια εύνοια στο να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες με πρόσωπα τα οποία θα δείξουν δείγματα προστασίας και θετικότητας απέναντί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Έχετε ανάγκη να ανταποκρίνεστε περισσότερο με τα συναισθήματά σας και αυτό ίσως δώσει ένα διαφορετικό στίγμα σε όλες σας τις προσωπικές επαφές. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο να εκφράζεστε με αυτόν τον τρόπο και ίσως δείξετε για ένα πρόσωπο αυξημένο πάθος ή ακόμα και θυμό που ευτυχώς θα εκδηλώσετε. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεφύγετε από την αδιάφορη και παγερή συμπεριφορά που πολλοί μπορεί να σας κατηγορούν. Καλό όμως είναι να μην είστε αυστηροί με νόμους και κανόνες, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Αν σχετίζεστε με Λιοντάρι θα είστε κάπως εξαρτημένοι και ίσως να έχετε δυσαρέσκεια.

ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Θέλετε δεν θέλετε, θα γίνετε περισσότερο αισθησιακοί και ίσως περισσότερο συμφεροντολόγοι. Παρόλο που δεν σας ενδιαφέρει και πάρα πολύ αυτό θα δείτε ότι, με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί και μερικές φορές μπορεί και και παράλογοι. Ίσως βγάλετε θυμό από το πουθενά γιατί κρατάγατε μέσα σας απωθημένα και τώρα θέλετε με κάποιο τρόπο να εκδικηθείτε. Η επαφή με τον Δίδυμο θα γίνει πιο ουσιαστική, αλλά χρειάζεται να είστε και εσείς όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι. Η ερωτική σας αύρα θα είναι περισσότερο αισθησιακή παρά ρομαντική. Ο Καρκίνος και ο Σκορπιός έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμπλακούν με τη συναισθηματική σας ζωή.

Πηγή: http://www.astrology.gr

No comments:

Post a Comment