Tuesday, September 8, 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/9

Μόνο με την καρδιά φαίνονται καθαρά τα πράγματα. Αυτό που έχει αληθινή αξία δεν φαίνεται με τα μάτια.

ΚΡΙΟΣ
Βρίσκεστε κάτω από ένα κλίμα που σας πιέζει να ανακαλύψετε κάτι πιο βαθύ και μεταφυσικό αλλά εσείς ίσως να μην μπορείτε γιατί αποφεύγετε να εμβαθύνετε και να δείτε μια πραγματικότητα η οποία όμως είναι αναγκαία. Ίσως ένας Σκορπιός να σας αναγκάσει να το αναγνωρίσετε με κάποια πίεση και μέσα από τις δικές του αγωνίες και προβληματισμούς να το βρείτε και εσείς. Οι αλλαγές δεν είναι εύκολες αλλά ούτε ακατόρθωτες.

ΤΑΥΡΟΣ
Βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες προσωπικές σας επιθυμίες τις οποίες ίσως φοβάστε να τις δείξετε. Η ιδιαιτερότητα ενός Σκορπιού δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, αντίθετα θα σας βοηθήσει να δείτε και κάποια δικά σας πράγματα. Όταν θα πάτε να μιλήσετε για θέματα που είναι κοινά και με άλλα άτομα, καλό είναι να μην αφήσετε αιχμές και ειρωνικά σχόλια και να είστε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι. Υπάρχει αν θέλετε κάποια ακόμα ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα καλύτερο συμβιβασμό με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε στενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσο κρατάτε τα χαρτιά σας ανοικτά τόσο και θα νιώθετε ότι μπορείτε να δείτε την έκβαση μιας κατάστασης μελλοντικά. Οι γεννημένοι τις τρείς τελευταίες ημέρες θα μπορέσετε να διαχειριστείτε πιο εύκολα μια ερωτική σας υπόθεση η οποία θα σας δώσει με ευκολία τα συναισθήματα που θέλετε. Γενικά έχετε διάθεση για ρίσκο και για παιχνίδια αλλά παραμένετε σε ένα σημείο παιδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε ανώριμοι. Τουλάχιστον είστε σε φάση που έχετε ανάγκη να πιστέψετε ότι θα γίνουν και καλά πράγματα στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε ευκαιρία για κάποιες τελευταίες διπλωματικές κινήσεις οι οποίες θα σας ξελαφρώσουν από το βάρος των δύσκολων σχέσεων. Στο χέρι σας είναι τι ακριβώς θα κάνετε και με ποιο τρόπο θα χειριστείτε κάποιες υποθέσεις που αφορούν ένα ακίνητο ή τον χώρο που μπορεί να έχετε επιλέξει για προσωπική εργασία. Το ότι θέλετε να γίνουν όλα κάτω από την επίβλεψή σας θα βοηθήσει για την καλύτερη λειτουργία του συστήματος. Πάντως κάποια άτομα που έχουν μαζί σας στενή σχέση μπορεί να επιδιώξουν να τα βρείτε με ένα άλλο πρόσωπο το οποίο ίσως να σχετίζεται και με την οικογένεια σας.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει η διάθεση να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί αλλά οτιδήποτε δύσκολο κρατάτε μέσα σας, σαν ένα πυρωμένο σίδερο, και σχετίζεται με τις ρίζες σας ή με ένα κληρονομικό θέμα, μπορεί να σας αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Για αυτό βγάλτε το και μοιραστείτε το με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε. Όσο αφήνετε αγκάθια τόσο δεν επιτρέπετε στην καρδιά σας να συμμετάσχει στην ζωή σας. Η λογική διαχείριση των χρημάτων σας και οι σωστές προτεραιότητες που δίνετε σε σχέση με τους λογαριασμούς σας θα σας αυξήσει τις πιθανότητες να μπουν όλα σε μια καλύτερη τάξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα βγάλετε κάποια απωθημένα που έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο και θα δείξετε τελικά τους αληθινούς λόγους της συμπεριφοράς σας. Επειδή γενικά είστε σε μια φάση πιο ανοικτή, προσπαθήστε να αξιολογείτε καλύτερα τον εαυτό σας και να μην έχετε χαμηλή εικόνα για αυτόν γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα επιτύχετε αυτά που θέλετε να κάνετε. Κάποια κληρονομικά θέματα που σχετίζονται και με μέλη της οικογενείας σας ίσως πρέπει να τα λύσετε άμεσα για αυτό να πάρετε θέση και να μην φοβηθείτε να πείτε την γνώμη σας.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη δίνει τα τελευταία μαθήματα αγάπης και αρμονίας και κυρίως σε όσους έχουν γεννηθεί τις τρεις τελευταίες ημέρες αλλά συγχρόνως το σύμπαν δεν σας αφήνει τελείως μόνους γιατί ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας από σήμερα και θα παραμείνει μέχρι και τις 28.9. Για αυτό, μην κολλάτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν ουσία. Βοηθείστε με τον τρόπο σας να ξεφύγετε από προσωπικές δυσκολίες που κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνουν στην επιφάνεια και σας κάνουν την ζωή δύσκολη. Ο Παρθένος ό, τι ήταν να πει το έχει πει και σας αφήνει πλέον να πράξετε εσείς ό, τι θέλετε. Χρειάζεται να μάθετε καλά τις ισορροπίες για να τις δημιουργείτε όταν υπάρχει ανάγκη και στόχος. Η υπερβολική αύξηση καθηκόντων είτε σε μια δουλειά, είτε με την οικογένεια σας μπορεί να σας κουράζει αλλά τουλάχιστον συμμετέχετε και είστε σε δράση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε καθορίσει από την αρχή τα όρια μέχρι που μπορείτε να ζήσετε και ποια από αυτά μπορείτε να τα καταργήσετε κι αυτό σας κάνει κάπως δύσκολους και αμετάβλητους στα τρέχοντα προβλήματα, τα οποία ίσως χρειάζονται μια καινούργια πολιτική. Αναφερόμενοι σε ένα κομμάτι που αφορά κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας ή με ένα άτομο που μπορεί να είναι είτε ο συγκάτοικος σας είτε ένας συνεργάτης, θα δείτε ότι εσείς θα πρέπει να συμβάλετε περισσότερο. Αυτό καλό είναι να το καθορίσετε από πριν για να μην υπάρχουν κόντρες στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχουν κάποια θέματα που όταν σας παρουσιάζονται, μετά δεν έχετε όρεξη να κάνετε και πολλά πράγματα ή έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας. Ίσως το παρελθόν να έρχεται και πάλι και να σας πονάει. Οικονομικές τρύπες που δεν έχουν κλείσει ακόμα αλλά και προοπτικές που δεν βλέπετε για κάτι καλύτερο σας δημιουργούν άσχημα συναισθήματα γιατί νιώθετε εγκλωβισμένοι και πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε νέους τρόπους επίλυσης. Η ιστορία με έναν Παρθένο παραμένει άλυτη και ίσως να μην έχετε την διαύγεια να δείτε τι ακριβώς πρέπει να του πείτε για να σταματήσει να έχει κάποια διαφορετική γνώμη για σας από αυτό που είστε στην πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε ανάγκη να πετύχετε για αυτό έχετε πάρει απόφαση ότι όλα σας τα προβλήματα λύνονται, αρκεί να έχετε εσείς βάλει στόχο και τότε με τον τρόπο σας θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν συνθήκες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε αυτά που θέλετε. Επειδή δεν σας αρέσει να υπάρχει παρασκήνιο για αυτό θα προσπαθήσετε όλα να γίνονται κάτω από διαφάνεια. Χρειάζεστε όμως κάποια κάλυψη αν πάτε να κάνετε κάτι καινούργιο ή να πάρετε μια νομική εξασφάλιση. Μην κάνετε τίποτα χωρίς αυτή γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε ένα χάος. Τώρα που η τύχη σας δουλεύει μέσα από κάποιους συνεργάτες και σας φέρνει ξαφνικά κάποιες ευκαιρίες θα χρειαστεί να κάνετε έξυπνες κινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απομακρύνεστε και πάλι από τον κύριο στόχο σας γιατί μπαίνετε σε ψυχοφθόρα διαδικασία η οποία σας δημιουργεί στρες και άγχος. Για το πώς θα βγάλετε πέρα κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να αφορούν στο δημόσιο ή τράπεζες θα πρέπει να είστε απόλυτοι στα όρια που έχετε βάλει. Σίγουρα υπάρχουν ημέρες που ζορίζεστε πάρα πολύ και δεν βλέπετε φως από πουθενά αλλά αν κρατήσετε σταθερή την ελπίδα σας θα δείτε ότι θα κερδίσετε τον προσωπικό σας αγώνα. Η σχέση με τον Σκορπιό σας δοκιμάζει αρκετές φορές αλλά οι ρίζες είναι βαθιές και ο δεσμός παραμένει ό, τι και να κάνετε εσείς.

ΙΧΘYΕΣ
Σήμερα θα βγάλετε προς τα έξω τον πιο αυστηρό εαυτό σας. Ίσως να κρίνετε κάπως σκληρά τις κινήσεις ενός ατόμου αλλά δεν πειράζει, είναι αναγκαίο και αυτό. Η οικονομική σας εξασφάλιση μπορεί να γίνει πιο εύκολα τουλάχιστον για σήμερα και αύριο γιατί οι συνθήκες ενδείκνυνται πάρα πολύ να κάνετε βήματα που θα σας δώσουν έστω και μια μικρή ελάφρυνση. Όχι ότι δεν θα τα χαλάσετε μετά, αλλά τουλάχιστον θα έχετε να δίνετε. Αν βγει από μέσα σας παράπονο ή ακόμα και θυμός για έναν Καρκίνο γιατί δεν έχετε σημείο εύκολης επικοινωνίας, θα είναι καλό γιατί θα βρείτε και οι δυο σταθερές για να επικοινωνήσετε καλύτερα.

No comments:

Post a Comment