Tuesday, September 8, 2015

Με δυο παπούτσια πάνινα

Είναι πιο άνετα από τις μπαρέτες, λιγότερο επίσημα από heels, πολύ πιο θηλυκά από τα κλασικά αθλητικά, αρκετά δροσερά για κλειστά παπούτσια...
πιο ασφαλή από τα σανδάλια, πολύ κομψά και κάνουν την γάμπα σας να δείχνει κομψή και αδύνατη.

Ναι, λοιπόν, τα πάνινα παπούτσια, τα κλασικά πάνινα παπούτσια που σας συνοδεύουν από μικρή μέχρι σήμερα και δεν έχουν χάσει ίχνος από το στιλ τους επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και αποτελούν το πιο μοδάτο αξεσουάρ της Άνοιξης, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire.

Τα πάνινα παπούτσια όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν πάψει να εξελίσσονται και γι΄αυτό τώρα κάθε εταιρεία έχει να σας παρουσιάσει τα πιο μοδάτα σχέδιά της.

Το ρομαντικό floral: Δύσκολο να φανταστείτε άνοιξη και καλοκαίρι χωρίς μπόλικο floral στα ρούχα σας. Άκρως ρομαντικό μοτίβο, συνδυάστε με τα λευκά σας φουστάνια.

Σε στιλ γραφείου: Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο μπορείτε να φορέσετε τα πάνινα παπούτσια σας και στο γραφείο, με ένα καλό παντελόνι και είναι σίγουρο πως δεν θα χάσετε στιγμή το αυστηρό σας στιλ.

Έντονο χρώμα για βράδυ: Για την βραδινή έξοδο που θα θελήσετε κάτι που θα τραβήξει την προσοχή με τον σωστό τρόπο. Θα ταιριάζουν τέλεια με τα skinny jean σας και τα αγορίστικα τοπ.

Δοκιμάστε τα!
tromaktiko

No comments:

Post a Comment