Monday, April 30, 2012

Οι αλλεργίες των σταρ


Αν η άνοιξη είναι για εσάς ένας εφιάλτης γεμάτος…
αλλεργίες, μην στενοχωριέστε!

Δεν είστε μόνοι.

Η ρινίτιδα, η επιπεφυκίτιδα και οι λοιπές ενοχλήσεις αφορούν πάρα πολύ κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και πολλών διασήμων.

Αυτό μπορεί να μην ελαττώνει την ταλαιπωρία σας, αλλά σκεφθείτε....



 τουλάχιστον, ότι μπορεί να έχετε κάτι κοινό με τους αγαπημένους σας σταρ.



Σκάρλετ Γιοχάνσον

Αν κάποτε γνωρίσετε τη Σκάρλετ και καταφέρετε να τη ρίξετε στην αγκαλιά σας, θυμηθείτε: μην την πάτε εκδρομή στην εξοχή! Είναι αλλεργική στα περισσότερα φυτά της άνοιξης.



Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπριτ-Μπριτ τρέπεται σε φυγή όταν δει μέλισσα. Είχε σωθεί την τελευταία στιγμή όταν ήταν μικρή και ξέρει ότι ένα τσίμπημα μπορεί να είναι μοιραίο!



Τζον Μπον Τζόβι

Ο αειθαλής Τζον υποφέρει από αλλεργική ρινίτιδα και βρογχικό άσθμα. Ο φόβος και ο τρόμος του πριν βγει στη σκηνή είναι μήπως τον πιάσει φτέρνισμα μπροστά σε 80.000 οπαδούς του. Αν και δεν θα έπρεπε να ανησυχεί. Το πιο πιθανό είναι να του πουν όλοι, εν χορώ, «γείτσες».



Ορλάντο Μπλουμ

Άλλο ένα θύμα της αλλεργικής ρινίτιδας. Ο ωραίος Ορλάντο χάνει λίγη από τη γοητεία του κάθε άνοιξη, καθώς είναι «δέσμιος» της καταρροής που συνοδεύει αυτή τη μορφή αλλεργίας.



Ντρου Μπάριμορ

Ο οργανισμός της έχει αντέξει κάθε είδους ναρκωτικά και αλκοόλ, όμως υπάρχουν τρία πράγματα που η Ντρου Μπάριμορ αποφεύγει όπως ο Διάβολος το λιβάνι! Είναι αλλεργική στο σκόρδο, τον καφέ και τα βαριά αρώματα.



Πόλα Αμπντούλ

Η πρώην ποπ σταρ και κριτής του American Idol είναι αλλεργική στη σκόνη και τις γάτες.



Τόρι Σπέλινγκ

Οι γάτες προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις και στην Τόρι Σπέλινγκ, όμως, η ίδια λέει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στη… χνουδωτή γοητεία τους. Παρά την αλλεργία, έχει υιοθετήσει αρκετές γάτες από καταφύγια αδέσποτων.



Τάιγκερ Γουντς

Οι αγώνες που γίνονται την άνοιξη αποτελούν διπλή πρόκληση για τον κορυφαίο γκολφερ. Εκτός από τους αντιπάλους του, έχει να αντιμετωπίσει και την αλλεργία του στη γύρη. Και στη μονογαμία, θα λέγαμε εμείς…



Κάμερον Ντίαζ

Αν θέλετε να εκφράσετε το θαυμασμό σας προς την Κάμερον, μην της χαρίσετε λουλούδια. Είναι αλλεργική. Εναλλακτικά, μπορείτε να της προσφέρετε παγωτό. Έχει δηλώσει ότι είναι η αδυναμία της.



Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ υπογράφει τη δική της σειρά αρωμάτων και φορά αποκλειστικά και μόνο αυτά. Όχι μόνο επειδή σνομπάρει τα υπόλοιπα, αλλά επειδή είναι αλλεργική στα περισσότερα αρώματα του εμπορίου. Η δική της σειρά έχει ειδική χημική σύσταση για να μην προκαλεί αλλεργία.

newsbeast






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment