Monday, April 30, 2012

Αστρολογία, την πιστεύουμε αλλά και την αρνούμαστε



Ανακάλυψε πως μπορεί να σε βοηθήσει το προσωπικό σου ωροσκόπιο


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποτέ αν έχετε κάνει την σωστή κίνηση στη σωστή στιγμή ή την σωστή επιλογή που ταιριάζει καλύτερα σε σας;

Θα ήταν σωστό να γίνει μια.....



 αλλαγή αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και κάτω από ποιες συνθήκες;

Από το προσωπικό ωροσκόπιο σας, μπορείτε να πάρετε κάποιες πολύ καλές συμβουλές για τις ενέργειες των άστρων και τον τρόπο που σας επηρεάζουν σε μια δεδομένη χρονική στιγμή και τι είδους εμπόδια μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο σας.



Η αστρολογία σας επιτρέπει να ανοίξετε τις πόρτες στον εσώτερο εαυτό σας και έτσι θα είστε σε θέση να κάνετε τις επιλογές που θα οδηγήσουν στην επιτυχία στη ζωή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε την δύναμη σας και να επισημάνετε σε ποιον τομέα της ζωής σας, μπορείτε να κάνετε καλύτερη χρήση. Θα σας δώσει και την ένδειξη για το πού βρίσκεται η αδυναμία σας και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Ζώντας τη ζωή με το συναίσθημα του φόβου μέσα σας, αυτό θα σας δώσει πόνο και θα σας κρατά πίσω από να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Εδώ είναι όπου η αστρολογία μπορεί να σας δώσει μεγάλη βοήθεια.



Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τις ανεξερεύνητες δυνατότητες σας και τα ταλέντα σας που είναι σε λανθάνουσα κατάσταση και δεν έχετε καν επίγνωση του γεγονότος ότι υπάρχουν μέσα σας. Αν πρόκειται π.χ. για προαγωγή στην εργασία σας, θα ήταν καλό να ξέρετε πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να προσεγγίσετε το αφεντικό σας. Από την εξέταση του ωροσκόπιου σας θα είστε σε θέση να αποκαλύψετε το λόγο για το πρόβλημα σας. Θα μπορέσει να σας δώσει την κατεύθυνση, έτσι ώστε να είστε σε θέση να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και να επισημάνετε τον τομέα της ζωής σας που μπορείτε να κάνετε αλλαγές για να διορθώσετε το ζήτημα.



Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προετοιμάσετε τη ζωή σας ανάλογα με τις συνθήκες και να πάρετε το καλύτερο από κάθε κατάσταση που θα έρθετε αντιμέτωποι.



Αστρολογία και ψυχολογία



Το ωροσκόπιο σας μπορεί να παρέχει μια αποτελεσματική μορφή γνωστικής θεραπείας, ειδικά για τα άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Η περιγραφή του ζωδίου σας, θα σας δείξει όλες τις θετικές ιδιότητες σας, και φυσικά οι άνθρωποι συνήθως ταυτίζονται με τις περιγραφές των ιδιοτήτων του ζωδίου τους που τους αρέσει καλύτερα. Εσείς φυσικά αισθάνεστε δύναμη, άνεση και εξουσία όταν το ζώδιο σας μιλάει για κάποιο προτέρημα σας και έτσι, χρησιμοποιείτε καλύτερα αυτό το θετικό χαρακτηριστικό. Αν π.χ. το ζώδιο σας, σας λέει ότι είστε δημιουργικοί και το πιστεύετε, θα γίνετε δημιουργικοί. Θα αισθανθείτε ότι έχετε τόσο την άδεια όσο και την παρότρυνση να πάρετε ρίσκα για να δημιουργήσετε. Όταν το πιστεύετε, αυτό θα γίνει.



Όσον αφορά τις ερμηνείες των ζωδίων και της ερωτικής συμβατότητας, ένα άτομο που ακολουθεί τις οδηγίες του ωροσκόπιου του, προσδιορίζει τις ιδιότητες αυτές και τις αναπτύσσει μέσα του. Φυσικά, όσο περισσότερο θα αναπτύξει τον καλύτερο του εαυτό, τόσο περισσότερο αυτό θα του αρέσει. Και όσο περισσότερο σας αρέσουν αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά, τόσο περισσότερο θα προσελκύετε ανθρώπους που τους αρέσουν αυτά τα καλά χαρακτηριστικά σε σας.





Αστρολογία – Την πιστεύουμε αλλά και την αρνούμαστε



Έρχεται μια στιγμή στη ζωή όλων μας που έχουμε την μια αποτυχία πίσω από την άλλη ή μια ξαφνική αλλαγή στην ζωή μας. Τότε έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης και όταν περνάμε από μια ξαφνική αλλαγή που μπορεί να είναι επαναστατική στη ζωή μας, βρίσκουμε τον εαυτό σας να τάχει χαμένα. Λόγω αυτών των συνθηκών, κατηγορούμε πάντα τους άλλους και προσπαθούμε να βρούμε κάτι που να αποδεικνύει ότι είμαστε αθώοι (όχι ένοχοι).



Εδώ έρχεται η Αστρολογία και μας βοηθάει με τις ενέργειες των πλανητών. Όσον αφορά τις ερμηνείες των ζωδίων και της ερωτικής συμβατότητας, ένα άτομο που ακολουθεί τις οδηγίες του ωροσκόπιου του, προσδιορίζει τις ιδιότητες αυτές και τις αναπτύσσει μέσα του. Φυσικά, όσο περισσότερο θα αναπτύξει τον καλύτερο του εαυτό, τόσο περισσότερο αυτό θα του αρέσει. Και όσο περισσότερο σας αρέσουν αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά, τόσο περισσότερο θα προσελκύετε ανθρώπους που τους αρέσουν αυτά τα καλά χαρακτηριστικά σε σας.



Η αστρολογία είναι μια επιστήμη που βασίζεται στην επίδραση των πλανητών πάνω στους ανθρώπους. Επειδή η αστρολογία είναι επιστήμη, και όπως κάθε κλάδος της επιστήμης, μπορεί να έχει σύγκρουση με ίδια την επιστήμη. Όπως πιστεύεται από πολλούς, ο Θεός είναι ο Δημιουργός. Δημιουργεί τα πάντα, από το σύμπαν, τους πλανήτες, ακόμα και τη ζωή σας. Έτσι πιστεύεται ότι ο Θεός είναι σαν ένας φύλακας για μας και μας προστατεύει από κάθε καταστροφή.



Και όλοι γνωρίζουμε ότι, ακόμα και αν οι γονείς μας, μας επιπλήξουν, είναι για το καλό μας. Τότε γιατί δεν πιστεύουμε ότι αν κάτι πάει στραβά στη ζωή μας, δεν αξίζει τον κόπο για την εμπειρία. Ο Θεός είναι ένας γονέας που ξέρει το καλύτερο για μας. Έτσι, όταν βάζει κάποια εμπόδια ή δυσκολίες στη ζωή μας γιατί να μην τις αποδεχτούμε και να μάθουμε από αυτές; Τι κι αν αυτός δημιουργεί αυτά τα προβλήματα μέσω κάποιας πλανητικής κίνησης; Γιατί να ανησυχείτε; Γιατί να εφεύρει μια επιστήμη για αυτό;



Πιστέψτε στον εαυτό σας, μάθετε από τις εμπειρίες σας και κάντε αυτό που πραγματικά αγαπάτε να κάνετε. Κάνετε την ζωή σας δικό σας παιχνίδι και πιστέψτε στον εαυτό σας. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν δυσκολίες στο παιχνίδι αυτό, αλλά όταν έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη στον Θεό και στον εαυτό μας τότε δεν υπάρχει πανικός και υστερίες, θα έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε. Κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει να το κάνουμε και σίγουρα οι πλανήτες δεν μπορούν να μας εμποδίσουν με την βαρύτητα τους από ένα δισεκατομμύριο μίλια επειδή έχουμε πίστη στον εαυτό μας και είναι πολύ ισχυρότερη από ό, τι η δύναμη του πλανήτη.



Ο Θεός ξέρει τι είναι καλύτερο και ασφαλές για μας, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, ακόμη και εμάς τους ίδιους. Έτσι, έβαλε μερικά εμπόδια, αν έχουμε κάνει λάθη. Έτσι, όταν κάποια δυσκολία έρχεται, με την σοφία Του, αναζητά λύσεις, διαφορετικά αλλάζει τις καταστάσεις. Και αυτό στην ουσία είναι για το καλό μας το οποίο συνήθως το βλέπουμε αργότερα και όχι την στιγμή που αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα. Κάντε μια αναδρομή στο παρελθόν σας; Κάποια πράγματα άλλαξαν μόνο για το καλό σας. Γιατί ο Θεός αγαπά τον άνθρωπο.



Η ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες. Έτσι θα πρέπει να απολαμβάνουμε τα πάντα είτε είναι χαρά, είτε λύπη. Να απολαμβάνουμε τα πάντα έτσι όπως έρχονται στο ταξίδι της ζωής μας. Και όσον αφορά την αστρολογία, πάντα θα υπάρχουν αυτοί που την αποδέχονται και αυτοί που την αρνούνται. Ούτως ή άλλως ο κάθε άνθρωπος είναι μια ξεχωριστή οντότητα και έχει δικό του τρόπο σκέψης και αντίληψης. Γιαυτούς τώρα που την πιστεύουν….βοηθήστε τον εαυτό σας για να σας βοηθήσει κι αυτή!!!

www.e-zwdia.gr






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment