Monday, April 30, 2012

Κ.ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να σβήσει


http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/432f6956a46a2e51987e23634422ba47_L.jpgΈμμεσο κάλεσμα στους μετόχους της ΠΑΕ να μην αφήσουν τον Παναθηναϊκό να
σβήσει απηύθυνε ο Κώστας Κατσουράνης...

Ο μέσος του «τριφυλλιού» παραχώρησε συνέντευξη στη Nova (θα προβληθεί τη Δευτέρα στις 21.00) και μίλησε για την ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση, ώστε «ο Παναθηναϊκός με την τόσο σημαντική ιστορία να μην σβήσει».







«Στην Ελλάδα επειδή είμαστε έτσι ως λαός, έχουμε μπερδευτεί. Και οι ποδοσφαιριστές έχουμε μπερδευτεί. Εμείς δεν είμαστε παράγοντες και αύριο είμαστε εδώ, μεθαύριο δεν είμαστε. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος, που δεν χρειάζεται εγώ να πω τι αντιπροσωπεύει. Όλοι ξέρουν ποιοι είναι οι μεγάλοι σύλλογοι στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές ομάδες ιστορικές, με τεράστιο κόσμο πίσω τους. Μια από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός και νομίζω ότι η ομάδα μου, όχι για μένα αλλά για την πολύχρονη ιστορία της, πρέπει να σταθεί στο ύψος της. Όπως και να έχει αυτό. Με όποιους ποδοσφαιριστές και αν είναι εδώ... Δεν πρέπει να σβήσει ο Παναθηναϊκός. Και επειδή και κάποιος θα πει ότι ο Κατσουράνης τα λέει αυτά για να μην χάσει τα χρήματα του, θα απαντήσω κιόλας, ότι δεν το λέω γι' αυτό το λόγο. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία. Ο Θεός μας αξίωσε και βγάλαμε κάποια χρήματα στη ζωή μας, βάσει του επαγγέλματος και του ιδρώτα που χύσαμε μέσα στα γήπεδα. Το λέω σαν απλός θεατής του ποδοσφαίρου. Και ας μην ήμουν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Και για οποιαδήποτε ομάδα θα ήταν στη θέση του Παναθηναϊκού, που κακά τα ψέματα στην Ελλάδα αρκετές ομάδες βρίσκονται στη θέση του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς...», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής χαφ.

onsports










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment