Monday, April 30, 2012

Το κεμπάπ... σώζει ζωές

thumb
Μια απίστευτη ιστορία που συνέβη 
τον Ιανουάριο του 2011 ήρθε στο φως και απέδειξε ότι ένα καλό κεμπάπ...




μπορεί να σώσει μια ζωή. Βέβαια το θέμα είναι πόσο λάδι έχει το καντήλι του καθενός αλλά ενίοτε κάτι απρόβλεπτο μπορεί να αποδειχτεί απίστευτα χρήσιμο και σωτήριο.






Ο 37χρονος Τζέϊμς Χομπς είχε αντιδικία με τον 36χρονο Τζέϊμι Έντνι έξω από το σπίτι του δεύτερου στο Λονδίνο. Ο Χομπς κατηγόρησε τον Έντνι ότι πίσω από την πλάτη του είχε δεσμό με τη φίλη του (καλή κυρία…) και κουβέντα στην κουβέντα το πράγμα ξέφυγε. Ο Έντνι αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά δεν μπορούσε να πείσει τον Χομπς για την αθωότητά του και ήρθαν γρήγορα στα χέρια.






Ο καυγάς κατέληξε με τον Έντνι να μαχαιρώνει τον Χομπς στο λαιμό και να του προξενεί σοβαρά τραύματα. Ένας διερχόμενος έσπευσε σε βοήθεια του τραυματία και προκειμένου να σταματήσει το αίμα έβαλε πάνω στην πληγή το… κεμπάπ που είχε πάρει για να φάει! Όλως περιέργως το (κάτι σαν το δικό μας) σουβλάκι έκανε τη δουλειά και περιόρισε την αιμορραγία μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο.






Ο Χομπς οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου του έγιναν 27 ράμματα ενώ ο Έντνι καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης για την επίθεση.


pistepseto
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ the-sekouratoi.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment