Sunday, February 7, 2016

Ελληνας υπουργός ασυνόδευτος στο Σύνταγμα; Κι όμως, ο Βαρουφάκης μπορεί! Δείτε τις φωτογραφίες

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος περπατούν προς την Βουλή για την σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου μετα την συνάντηση με τους αμερικανούς αξιΟ υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος περπατούν προς την Βουλή για την σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου μετα την συνάντηση με τους αμερικανούς αξιωματούχους στο υπ. Οικονομικών.




Τα τελευταία χρόνια ο υπουργός και η συνοδεία του επιλέγουν αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια, έσπευδαν άρον - άρον να γλιτώσουν από τον εκνευρισμό του κόσμου και οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν ελάχιστες ως μηδαμινές για ευνόητους λόγους.
Ο Βαρουφάκης «έσπασε» κι αυτό το ταμπού και οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από την Παρασκευή, μετά τη συνάντηση με την αμερικανική αντιπροσωπεία και κατά τη μετάβασή του στη Βουλή. Ο Βαρουφάκης όχι μόνο επέλεξε να πάει περπατώντας, αλλά υπήρχαν πολλοί που τον ενθάρρυναν να συνεχίσει εξ ού και το χαμόγελό του στις φωτογραφίες!
Ελληνας υπουργός ασυνόδευτος στο Σύνταγμα; Κι όμως, ο Βαρουφάκης μπορεί! Δείτε τις φωτογραφίεςΟ υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης φτάνει πεζός στο υπουργείο Οικονομικών, Αθήνα, την Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2016.Εφτασε ενόψει της συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Νταλίπ Σάιν και την επικεφαλής του Γραφείου Ευρώπης και Ευρασίας του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, Λία Μπούζις. Ελληνας υπουργός ασυνόδευτος στο Σύνταγμα; Κι όμως, ο Βαρουφάκης μπορεί! Δείτε τις φωτογραφίεςπηγηΟ υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος περπατούν προς την Βουλή για την σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου μετα την συνάντηση με τους αμερικανούς αξι



No comments:

Post a Comment