Thursday, November 19, 2015

Καταγγέλλουν "πλιάτσικο" των ΜΑΤ σε περίπτερο των Εξαρχείων

Ματ κλέβουν νερά από περίπτερο στα Εξάρχεια και χτυπούν τον ιδιοκτήτη. 

Video

Καταγγελίες ιδιοκτητών περιπτέρου Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν χθες στα Εξάρχεια και μετά το πέρας της πορείας για το Πολυτεχνείο. Σε δεκαέξι προσαγωγές, και επτά συλλήψεις
προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ να ξυλοκοπούν άνδρα, ενώ πολίτες καταγγέλλουν ότι υπήρξε ευρεία καταστολή και πως καταστράφηκαν τζαμαρίες πολυκατοικιών και περίπτερα από άνδρες της αστυνομίας. Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές σχετικά με περιστατικό με διμοιρία των ΜΑΤ που προκάλεσε ζημιές σε περίπτερο της πλατείας. Μετά την αντιπαράθεση με τους δύο εργαζόμενους του περιπτέρου, oι οποίοι ισχυρίστηκαν πως οι αστυνομικοί πήραν νερά από τα ψυγεία τους χωρίς να τα πληρώσουν, τους ξυλοκόπησαν και προσήγαγε τον έναν από αυτούς.
  
Στο  βίντεο, της Chloe Kritharas που αρχικά δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο facebook απεικονίζεται ο περιπτεράς να φωνάζει στους αστυνομικούς: "Πάτε καλά; Θα κλέψετε τα νερά; Παίρνετε τα νερά με τη βία!"
H ΕΛ.ΑΣ για το εν λόγω βίντεο έχει διατάξει έρευνα. Παράλληλα, διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.






ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Εισαγγελική έρευνα για το βίντεο


News247

No comments:

Post a Comment