Thursday, November 19, 2015

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

http://www.mkiellinikou.org/wp-content/uploads/3xronia.jpg 

3 χρόνια ζωής, 3 χρόνια προσφοράς

Φέτος το Δεκέμβριο κλείνουμε 3 χρόνια ζωής και αποφασίσαμε να οργανώσουμε την Κυριακή 14/12/2015, μαζί με την Τράπεζα Αίματος «Δημήτρης Βλών», Εθελοντική Αιμοδοσία. Παράλληλα οι Φίλοι & Εθελοντές του ιατρείου μας οργανώνουν την ίδια μέρα Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για την ενίσχυση μας αλλά και παιδική θεατρική παράσταση.


Πιο αναλυτικά:
Στις 14 Δεκεμβρίου 2015, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Τράπεζα Αίματος «Δημήτρης Βλών», σε κοινή δράση με πρωταρχικό σκοπό την διάδοση της ανιδιοτελούς προσφοράς και συνδιοργανώνουμε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, δίπλα στο ιατρείο μας (εντός της πρώην Αμερικάνικης βάσης Ελληνικού).Συμμετέχουμε όλοι στην ύψιστη πράξη αλτρουϊσμού και αλληλεγγύης αφιερώνοντας δέκα μόνο λεπτά από το χρόνο μας για να δώσουμε ΑΙΜΑ, ανώδυνα και ακίνδυνα! Ενεργοποιούμαστε ως εθελοντές αιμοδότες γιατί αύριο μπορεί εμείς οι ίδιοι ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μας να έχει ανάγκη αίματος, γιατί οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες!Η μονάδα του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «ΣΩΤΗΡΙΑ» θα βρίσκεται από τις 9.00π.μ έως τις 13.30μ.μ στο χώρο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (εντός πρώην Αμερικάνικης βάσης Ελληνικού, 200μ. μετά την Τροχαία Ελληνικού)
Και συνεχίζουμε δίνοντας ΧΑΡΑ !!
Στις 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 μ.μ η θεατρική ομάδα του ΜΚΙΕ συμμετέχοντας στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσιάζει την παράσταση «Τα παιδιά και ο καινούργιος χρόνος…» του Γιώργου Βήχα με ελεύθερη είσοδο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, δίπλα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού!
Η προσφορά σας σε γάλατα και πάνες θα ενισχύσει τις ανάγκες του ιατρείου >>
Τέλος την ίδια μέρα, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2015, «Οι φίλοι του ΜΚΙΕ» στηρίζοντας δημιουργικά το Ιατρείο για τους αγώνες και την κοινωνική του προσφορά διοργανώνουν στο χώρο του 

Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικού από τις 10.00π.μ έως τις 18.00μ.μ :

1. Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητα είδη, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις!!!

2. Παιδικό εορταστικό πρόγραμμα.


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!




ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)

Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com

No comments:

Post a Comment